Βασίζονται σε μία οικογενειακή συνταγή με καταγωγή την Καβάλα, που είναι διάσημη για τους κουραμπιέδες της, αλλά εκτός από την κλασική και αγαπημένη εκδοχή τους -με βανίλια και αμύγδαλα- μας έρχονται και σε 3 ακόμη ξεχωριστές γεύσεις.

Ο λόγος για τους κουραμπιέδες της «Petits Grecs» με γεύσεις ελληνικού καφέ με αμύγδαλα, γλυκάνισου με φιστίκι Αιγίνης και κανέλας με καρύδια πεκάν, που θα γίνουν η πιο αγαπημένη λιχουδιά των φετινών γιορτών. Με ανυπομονησία περιμένουμε βέβαια και τις επόμενες δημιουργίες της «Petits Grecs», μιας και οι κουραμπιέδες είναι απλά το πρώτο τους εγχείρημα.

petit-grec-227

Με πάθος για την ελληνική σπιτική ζαχαροπλαστική και με τη βοήθεια του σεφ Ανδρέα Λαγού έχουν βαλθεί να κάνουν τα ελληνικά κεράσματα γνωστά σε όλο τον κόσμο. Βρήκαν, λοιπόν, παλιές παραδοσιακές συνταγές και με πολύ φαντασία άρχισαν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και αφιερώθηκαν στο να δημιουργήσουν τις δικές τους συνταγές, όπως οι νοικοκυρές τα παλιά χρόνια έφτιαχναν τα γλυκά τους «με το δικό τους τρόπο». Εν αναμονή των επόμενων γευστικών ελληνικών πειρασμών ή αλλιώς Petits Grecs – Finest Greek Treats, που ήδη ετοιμάζονται!

info
Ανδριανουπόλεως 24, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 480855.