Η καλή μαγείρισσα ξέρει ότι για να γίνει το φαγητό πεντανόστιμο δεν πρέπει να του λείπουν τα μπαχαρικά. Η σοφή μαγείρισσα, πάλι, ξέρει ότι το καλύτερο μέρος για να βρει τα πιο περιζήτητα μίγματα είναι το διάσημο μπαχαροπωλείο της Ευριπίδου.

Στον μαγικό και τόσο αρωματικό κόσμο του Μπαχάρ βρίσκουμε μια απίστευτα μεγάλη γκάμα από μιξ μπαχαρικών, που μπορούν να μεταμορφώσουν γευστικά ακόμα και το πιο συνηθισμένο πιάτο. Θέλετε να φτιάξετε θαλασσινά, ψάρι, κοτόπουλο, αρνί, γαλοπούλα, πατάτες, μπιφτέκι, σνίτσελ, κυνήγι, κεμπάπ αλλά και τα πιο παραδοσιακά γιουβαρλάκια και σουτζουκάκια; Για όλα υπάρχει και από ένα ή και περισσότερα μίγματα -η φαντασία και η δημιουργικότητα, άλλωστε, περισσεύουν σε αυτό το μαγαζί-, που κάνουν το φαγητό σας ακαταμάχητο.

MPAHAR_123470683

Εκεί βρίσκετε, μεταξύ άλλων, καρύκευμα για κοτόπουλο Galinha, μιξ harissa, μιξ βινταλού, μιξ γκαραμασάλα, μιξ για μπιφτέκι μεξικάνικο, μιξ λεμόνι, μιξ λουκάνικο Καλάβρυτα, μιξ Μετσόβου, μιξ μεντιτερανέ, μιξ ταμπάσκο, μιξ Πολίτικο, μιξ παστουρμά, μιξ ταντούρι και δεκάδες άλλα σε γεύσεις από ελαφριές και λεμονάτες έως πικάντικες και μερακλίδικες, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό. Ακόμη και το ιδανικό μίγμα για κοκορέτσι και κοντοσούβλι έχουν! Δίπλα τους και φοβερά μίγματα για μαρινάδες, όπως μαρινάτα bloody mary, caipirinha και κοκτέιλ μαργαρίτα, καθώς και για ζωμούς και σάλτσες που δένουν αρμονικά το πιάτο.

Αν δεν μπορείς να καταλήξεις στο μίγμα που ταιριάζει στο φαγητό σου μην ανησυχείς, οι πάντα πρόθυμοι και ενημερωμένοι πωλητές του Μπαχάρ σου λύνουν κάθε απορία και σου προτείνουν μίγματα που θα λατρέψεις.

info
Μπαχάρ, Ευριπίδου 31, Αθήνα, τηλ. 210 3217225, www.bahar.gr