Φυσικά! Μάλιστα, αν κρίνουμε από την πρόσφατη εμπειρία μας με την Tea Sommelier, Mariella Erkens, έχει και μεγάλη γευστική επιτυχία!

bartenders-+-tea-sommellier
Οι bartenders με την Tea Sommelier, Mariella Erkens

Πριν λίγες μέρες, η Unilever Food Solutions μάς έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε σε βάθος τον υπέροχο κόσμο της επαγγελματικής σειράς τσαγιού Lipton. Το Special Tea Workshop που διοργανώθηκε στο όμορφο αίθριο του ατμοσφαιρικού bar Noel, με επίκεντρο την παγκοσμίου φήμης Tea Sommelier της Lipton, Mariella Erkens, μας μύησε στα μυστικά του υπέροχου αυτού ροφήματος. Μάθαμε τι σημαίνει τσάι, ουσιαστικά χαρακτηριστικά ποιότητας, τεχνικές προετοιμασίας, καθώς και τη σημασία του σε παρασκευές όπως cocktail & smoothies!

COCKTAIL_The-SilenceSMOOTHIE_Breaking-the-waves
Το cocktail The Silence & το smoothie Breaking the Waves

Φυσικά, από το event δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι διάσημοι bartenders, ambassadors του Lipton PlaTEAnum Mix, Γιάννης Κέδες, Γιώργος Μανδράκης, Teo Σπυρόπουλος και Δημήτρης Καντιμήρης, προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που μαζί με τον Γιάννη Κοροβέση παρουσίασαν τις μοναδικές Cocktail & Smoothies δημιουργίες τους, με βάση τις premium πυραμίδες τσαγιού. Εκτός από τους bartenders – ambassadors, στελέχη από το χώρο της εστίασης και δημοσιογράφοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος τον υπέροχο κόσμο της επαγγελματικής σειράς τσαγιού και να θέσουν τις ερωτήσεις τους γύρω από το πολύπλευρο και απολαυστικό αυτό ρόφημα, ενώ στελέχη της Unilever Food Solutions μοιράστηκαν πληροφορίες και καινοτομίες της επαγγελματικής σειράς, καθώς και τον νέο τρόπο να πίνεις τσάι στη νέα κούπα Lipton

DSC_4465.

Το event ολοκληρώθηκε με… πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη, δηλαδή, με γευστική δοκιμή των εκπληκτικών cocktail & smoothies, που ικανοποίησαν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Τι δοκιμάσαμε; τα εκπληκτικά cocktails: Last Tango, The Silence, Fifth Element, East of Eden, Lost Horizon, καθώς και τα απολαυστικά smoothies: Breaking the Waves, Persona, My Fair Lady, Vertigo, Face to Face.