Κι όμως είναι βραστή! Η οικογένεια Gourmet της Creta Farms υποδέχεται το νέο της μέλος, τη λαχταριστή «Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Βραστή», την πιο λαχταριστή και ζουμερή βραστή γαλοπούλα, που μπορείτε να δοκιμάσετε στην κατηγορία των gourmet αλλαντικών.

Η ακαταμάχητη γεύση της Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Βραστή, οφείλεται στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο εισχωρεί στην καρδιά του εκλεκτού κρέατος, με αποτέλεσμα κάθε ίνα από το ατόφιο φιλέτου γαλοπούλας, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της, να γίνεται τρυφερή και ζουμερή. Η Εν Ελλάδι Gourmet Βραστή Γαλοπούλα, μπορεί να «σταθεί» ιδανικά σε οποιοδήποτε γεύμα, από το οικογενειακό δείπνο, μέχρι ένα ιδιαίτερο κάλεσμα, προσδίδοντας μοναδική γεύση στις συνταγές μας και προσφέροντας, την ίδια στιγμή, αυτήν την προσιτή πολυτέλεια που κάνει την καθημερινότητά μας πιο νόστιμη, ξεχωριστή και διατροφικά ανώτερη.

Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Κωνσταντίνος Δομαζάκης, η Creta Farms συνεχίζει να πρωτοπορεί και να στηρίζει την ελληνική αγορά, προσφέροντας νέες, ξεχωριστές γεύσεις στους Έλληνες καταναλωτές, που ανταποκρίνονται στις διατροφικές τους απαιτήσεις και καλύπτουν πλήρως την ανάγκη τους για το καλύτερο και γευστικά ανώτερο.

Μάλιστα, η νέα Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Βραστή, που εντάσσεται στην ευρύτερη κατηγορία των Εν Ελλάδι Gourmet προϊόντων, ήρθε να εμπλουτίσει τον ευρύτερο κλάδο των premium αλλαντικών, αποτελώντας μία γευστική επιλογή πλούσια σε διατροφική αξία, που έλειπε από την ελληνική αγορά.

Η οικογένεια Gourmet της Creta Farms
H Creta Farms, μας έχει «κακομάθει» χρόνια τώρα, με την κατηγορία αλλαντικών πολυτελείας Εν Ελλάδι Gourmet, τα οποία δεν περιέχουν άμυλο και γλουτένη, ενώ για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται αγνά υλικά και πολύ μεράκι. Στην κατηγορία gourmet, λοιπόν, εκτός από τη νέα Εν Ελλάδι Gourmet Βραστή Γαλοπούλα, εντάσσονται τα εξής προϊόντα:

•    Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή, η οποία αποτελείται από ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας, μαριναρισμένο σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και καπνισμένο με ξύλο οξιάς.
•    Εν Ελλάδι Gourmet Ψητή Γαλοπούλα, η οποία αποτελείται από δύο ατόφια φιλέτα γαλοπούλας, μαριναρισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έναν υπέροχο συνδυασμό μυρωδικών.
•    Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο Κοτόπουλου και Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Ορεινό, τα οποία παράγονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
•    Εν Ελλάδι Gourmet Ζαμπόν, για την παραγωγή του οποίου τα δύο πιο άπαχα και τρυφερά κομμάτια από το χοιρινό μπούτι, αναμειγνύονται με ελαιόλαδο, μυρωδικά και αρωματικά βότανα, σιγοψήνονται και καπνίζονται με ξύλα οξιάς.
•    Σαλάμι Αέρος Gourmet, που αποτελείται από ένα συνδυασμό απαλών ιταλικών αρωμάτων, με ελαφριές νότες ελαιολάδου και καπνού, που διαμορφώνει, μέσα από τη δίμηνη ωρίμανσή του, την υπέροχη και ισορροπημένη γεύση.
•    Εν Ελλάδι Gourmet Μορταδέλα, η οποία παράγεται από εκλεκτό κρέας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά και ολόκληρο μαύρο πιπέρι.