Ο Μπάρμπα Στάθης, ο ειδικός στα λαχανικά, φέρνει στην ελληνική αγορά και στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας ένα ακόμα μοναδικό προϊόν: Τη σάλτσα ντομάτας για λαδερά Μπάρμπα Στάθης.

Με μισό και πλέον αιώνα παρουσίας, στο καλάθι της νοικοκυράς, με βαθιά γνώση της κατηγορίας των λαχανικών αλλά και εξειδίκευση στο κομμάτι των συνταγών με λαχανικά και ιδιαίτερα των λαδερών, δόθηκε η έμπνευση για να γεννηθεί η νέα σάλτσα ντομάτας για λαδερά. Σάλτσα ντομάτας με κρεμμύδι, καρότο, βασιλικό, δάφνη και πιπέρι είναι η συνταγή που θα απογειώσει τα λαδερά σας.

mikri-Saltsa-ntomatas-BBS-HR

Η πλούσια και βελούδινη υφή της προσφέρει μια φίνα πινελιά στο μαγείρεμα σας, χαρίζοντας στα φαγητά την αγαπημένη, μεστή γεύση και το άρωμα της σπιτικής ντομάτας. Φτιάχνεται από 100% ελληνικές, καλοκαιρινές ντομάτες εξασφαλίζοντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα και κυκλοφορεί σε συσκευασία 370γρ., απαραίτητη ποσότητα για 1kg λαδερού. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως μοναδικό συμπληρωματικό στο μαγείρεμα σας, ωστόσο το διακριτικό της άρωμα σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον μυρωδικά σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις. Extra tip: Δοκιμάστε τη με ζυμαρικά, πίτσα ή ακόμα και όσπρια ή κοκκινιστά. Ανακαλύψτε την στα ράφια των supermarkets και αφεθείτε στη μαγεία της μαγειρικής.