Η ΔΕΛΤΑ, με μεράκι και αφοσίωση, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά της με παραδοσιακά ελληνικά τυριά: Αυθεντικές γεύσεις που παράγονται με 100% ελληνικό φρέσκο γάλα από το δικό της τυροκομείο στην Ελασσόνα Θεσσαλίας, μία περιοχή γνωστή για την τυροκομική της παράδοση και την εξαιρετική ποιότητα της Φέτας και του Κασεριού.

Η φέτα της ΔΕΛΤΑ έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία φέτα, έχοντας λάβει τη διάκριση Crystal Award, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi, International Taste & Quality Institute), έπειτα από τη συνεχή διάκρισή της για τρία συνεχόμενα χρόνια με 3 Χρυσά Αστέρια, ενώ παράλληλα, το Κασέρι ΔΕΛΤΑ έχει διακριθεί αντίστοιχα για δύο χρονιές. Το γευστικό Ανθότυρο που εγγυάται να κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών εντάσσεται και αυτό στη νέα σειρά τυριών, η οποία περιλαμβάνει επίσης Γραβιέρα και Κεφαλογραβιέρα με μεστή και πλούσια γεύση, καθώς και παραδοσιακό Κεφαλοτύρι.

Η νέα σειρά τυριών κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εικαστικό, εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις μας, που ξεχωρίζει στο σημείο πώλησης, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την παραδοσιακή γεύση των τυριών ΔΕΛΤΑ. Αναζητήστε τη στον πάγκο τυριών των σούπερ μάρκετ και στο ψυγείο συσκευασμένων τυριών.