Νομίζεις πως ο μόνος τρόπος να χάσεις βάρος είναι να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες; Κάνεις λάθος! Χιλιάδες άνθρωποι σε 90 χώρες έχουν δει σπουδαία αποτελέσματα στη γραμμή τους απλά και μόνο καταναλώνοντας τα απολαυστικά ροφήματα της Herbalife Nutrition!

Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση και βελτίωση της γενικής υγείας, ενώ παράλληλα αποτελεί παράγοντα ζωτικής σημασίας, καθώς παρέχει στον οργανισμό τα απαραίτητα μακροθρεπτικά και μικροθεπτικά συστατικά, την κατάλληλη ποσότητα θερμίδων, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει και στην απαραίτητη ενυδάτωση του οργανισμού. Οι απαιτήσεις για υγιεινή διατροφή μπορούν να ικανοποιηθούν με την κατανάλωση ποικιλίας φυτικών και ζωικών τροφών. Ενώ, οι χορτοφάγοι, και ειδικά οι vegans, θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην πρόσληψη βιταμίνης B12, καθώς είναι μία βιταμίνη η οποία όταν προέρχεται από φυσικές πηγές τροφίμων είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί.

Τα ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινή διατροφή, καθώς αποτελούν μια πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια υγιή και εύκολη μέθοδο διαχείρισης και διατήρησης βάρους*.

Tώρα μάλιστα η Herbalife Nutrition φέρνει στην αγορά δύο Νέες Γεύσεις Ροφημάτων Formula 1, γεύση Spiced Apple και γεύση Café Latte, τα οποία παρέχουν 18g πρωτεΐνη ανά μερίδα, διαθέτουν 4g εδώδιμων ινών, καλύπτουν τουλάχιστον το 38% της συνιστώμενης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων (52% της βιταμίνης B12), αποτελούνται από vegan συστατικά και δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες!

Μπορείς να τα απολαμβάνεις κάθε μέρα ως ένα θρεπτικό γεύμα, μέρος μια ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής σε συνδυασμό με έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις 2 κουταλιές σκόνης από το θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα με 250ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα.

* Για τον έλεγχο βάρους: Η αντικατάσταση 2 γευμάτων ημερησίων με υποκατάστατα γεύματος μειωμένων θερμίδων συντελεί στην απώλεια βάρους. Έτσι, αντικαταστήστε 2 γεύματα ημερησίως με 2 αντίστοιχα γευστικά ροφήματα με όποια γεύση σας ταιριάζει και απολαύστε ένα κανονικό γεύμα την ημέρα. Για υγιεινή διατροφή και διατήρηση βάρους: Η αντικατάσταση ενός γεύματος ημερησίως με ένα υποκατάστατο γεύματος μειωμένων θερμίδων συντελεί στη διατήρηση του βάρους μετά την μείωση του. Έτσι, αντικαταστήσετε ένα γεύμα ημερησίως με ένα θρεπτικό ρόφημα και απολαύστε δύο κανονικά γεύματα την ημέρα.

Δοκίμασε την αγαπημένη μας συνταγή: Hazelnut Coffee Smoothie

2 κουταλιές Formula 1 Café Latte
250 ml Γάλα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας φουντούκια
1 κουταλιά της σούπας νιφάδες βρώμης

Πρόσθεσε όλα τα υλικά στο blender και ανάμειξέ τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

info
Τα προϊόντα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Δικτύου των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε το www.Herbalife.com