Η Cook at Home μπαίνει στη κουζίνα μας και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός μας για νόστιμα και λαχταριστά πιάτα.

Η μοναδική σάλτσα ριγανάτη Cook at Home, κρύβει όλη τη νοστιμιά της φύσης καθώς περιέχει μυρωδάτη ελληνική ρίγανη, γευστικό λεμόνι, ποικιλία μπαχαρικών και λευκό κρασί (χωρίς συντηρητικά). Η πλούσια υφή της θα απογειώσει κάθε είδος λευκού και κόκκινου κρέατος καθώς είναι ιδανική για τηγανιές, φαγητά κατσαρόλας και ψητά φούρνου με κοτόπουλο, χοιρινό και λαχανικά.

Με το μοναδικό πλήρες μίγμα για μπιφτέκι (χωρίς συντηρητικά), το κλασικό αυτό πιάτο γίνεται πιο εύκολο και νόστιμο από ποτέ! Τα συστατικά του; Η φρυγανιά, τα ελληνικά βότανα και τα μυρωδάτα μπαχαρικά, είναι αυτά που θα βάλουν τη γεύση σε κάθε πιάτο με μπιφτέκια και θα κάνουν την καθημερινή μαγειρική παιχνιδάκι. Απλά προσθέστε στο μίγμα λίγο νερό, λάδι και τον κιμά και μέσα σε 3 λεπτά έχετε μπιφτέκια έτοιμα για το φούρνο, το grill ή τη σχάρα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τον κιμά!

info
Τα προϊόντα Cook at Home θα τα βρείτε στα ράφια των super market, σε καταστήματα με delicatessen προϊόντα και σε επιλεγμένα κρεοπωλεία, www.cookathome.com.gr, Τηλ. 210-6657708 και 2310-795730.