Η Heineken 0.0 αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία της Heineken και λανσάρεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Ήρθε για να προσφέρει σε όλους μια μοναδική εμπειρία Heineken, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με την άφιξη της Heineken 0.0 το iconic πράσινο λογότυπο της Heineken μετατρέπεται για πρώτη φορά σε μπλε, σηματοδοτώντας την έλλειψη αλκοόλ, ακολουθώντας τους κώδικες της κατηγορίας αυτής.

Με 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπίρα, η Heineken 0.0 είναι μια ξεχωριστή μπίρα χωρίς αλκοόλ που θα σε συντροφεύσει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ξεπερνώντας τις καθιερωμένες στιγμές κατανάλωσης της μπίρας με αλκοόλ. Η τέλεια ισορροπημένη γεύση με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης, σε συνδυασμό με τα φυσικά συστατικά από τα οποία παρασκευάζεται, καθιστούν την Heineken 0.0 την ιδανική δροσιστική επιλογή για να την απολαύσεις στη δουλειά, σε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι, στην παραλία, ακόμα και μετά το γυμναστήριο.

Έτσι, με τη Heineken 0.0 τώρα μπορείς να απολαμβάνεις την γεύση της Heineken, χωρίς να συμβιβάζεσαι σε επίπεδο απόλαυσης, καταρρίπτοντας κάθε προκατάληψη για το πόσο απολαυστική μπορεί να είναι μία μπίρα χωρίς αλκοόλ.