Όλοι γνωρίζουμε ότι τα όσπρια είναι πραγματικοί θησαυροί για την υγεία μας καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και πολύτιμα ιχνοστοιχεία. Ειδικά τώρα τον χειμώνα η κατανάλωσή τους 1-2 φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητη.

Τα ελληνικά όσπρια Agrino φέρνουν γεύση Ελλάδας στο πιάτο μας και είναι εξαιρετικής ποιότητας, γιατί καλλιεργούνται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς στις πιο αγνές περιοχές της Ελλάδας, ενώ μαθαίνουμε ακριβώς από ποιον, που και πως έχει καλλιεργηθεί κάθε κόκκος! Συγκεκριμένα, κάθε ελληνικός κόκκος οσπρίου Agrino είναι ξεχωριστός, έχει γεννηθεί από τη φροντίδα του τοπικού παραγωγού και καλλιεργηθεί σύμφωνα με τις αρχές που ορίζει η Ορθή Γεωργική Πρακτική, που προστατεύουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

H Agrino είναι δίπλα στον Έλληνα παραγωγό για να στηρίξει την προσπάθειά του και να επιλέξει τους καλύτερους κόκκους ελληνικών οσπρίων, μέσα από αποκλειστικά φυσικές διεργασίες και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους με υπερσύγχρονα μέσα. Με μια παγκόσμια πρωτοτυπία, το όνομα του ντόπιου παραγωγού και ο τόπος καλλιέργειάς του αναγράφονται πάνω στο πακέτο, ενώ σκανάροντας το QR code, μπορούμε να εντοπίσουμε στο χάρτη το ακριβές χωράφι στο οποίο καλλιεργήθηκε και να παρακολουθήσουμε βίντεο με όλα τα στάδια παραγωγής βήμα προς βήμα, που διασφαλίζουν ότι φτάνει στο πιάτο μας το πιο αγνό, ποιοτικό και νόστιμο όσπριο!

Όλα όμως έχουν τα μυστικά τους, γι αυτό διάβασε και αυτό: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα όσπρια

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα όσπρια