Η Product Development Brand Manager της “Ομοσπονδίας”, Χριστίνα Τσαλοπούλου, μιλάει για τα περίφημα προϊόντα της εταιρείας καθώς και για την απόφαση να στραφούν στην τροφοδοσία χώρων μαζικής εστίασης.

Η εταιρεία «Vita» Μ. Δ. Τσαλόπουλος ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή εκλεκτών προϊόντων διατροφής, καλύπτοντας την περιοχή της Βορείου Ελλάδος. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οδήγησε στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Αθήνα το 1989. Έκτοτε καλύπτει με ένα άριστο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής όλη την ελληνική επικράτεια.

Omospondia_tomatoeidh

Τα προϊόντα “Ομοσπονδία” αποτελούν συνώνυμα των ποιοτικών προϊόντων ντομάτας. Πόσα είδη ντομάτας υπάρχουν; Περιλαμβάνονται άλλα προϊόντα;
Πράγματι, η “Ομοσπονδία” έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με την υψηλή ποιότητα. Η σειρά προϊόντων ντομάτας περιλαμβάνει περίπου 24 διαφορετικά είδη (ντοματοπολτούς, ψιλοκομμένo ντοματάκι κ.λπ.), αλλά τα τελευταία χρόνια προσφέρει και άλλα προϊόντα, όπως ρύζια, όσπρια, παραδοσιακά ζυμαρικά, ελαιόλαδα, κομπόστες κ.λπ., τα οποία έχουν αγκαλιάσει οι καταναλωτές.

Trahanoto_final_C-575x262

Το Τραχανότο® της σειράς “Ομοσπονδία” Γεύσις έχει βρει ένθερμους υποστηρικτές! Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;
Το Τραχανότο®, η ελληνική εκδοχή του ριζότο, είναι μια νέα πρόταση την οποία έχουν αγκαλιάσει τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επαγγελματίες του χώρου εστίασης. Μαγειρεύεται γρήγορα και εύκολα, ενώ η ήπια γεύση του αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής, για πιάτα γαστρονομικά εξελιγμένα και υγιεινά. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας να εκσυγχρονίσουμε και να αναβιώσουμε ξεχασμένες ελληνικές γεύσεις και συνταγές με τα προϊόντα της σειράς “Ομοσπονδία” Γεύσις.

Εκτός από προϊόντα ντομάτας και ζυμαρικών, ποια άλλα προϊόντα αντιπροσωπεύετε στην αγορά;
Συμπληρώνουμε την γκάμα των προϊόντων με βάση τις ανάγκες των πελατών μας. Έτσι, μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες όπως η Eurimac (ζυμαρικά Μακβελ), η Ματης (χαλβάς Ματης), η Νέστος (τουρσιά Μπαρμπα-Γιάννης), οι Μύλοι Θράκης (αλεύρι Μύλοι Θράκης), ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φασολοπαραγωγών Πρεσπών (φασόλια Πελεκάνος), όπως επίσης και βιομηχανίες του εξωτερικού (Safcol, Isabel, Curtiriso) έρχονται να ενισχύσουν τη δύναμη του δικτύου διανομής.

RYZI-OMOSPONDIA

Στην «οικογένεια» Vita ανήκουν και άλλες μάρκες προϊόντων, όπως οι θαλασσινές νοστιμιές Altura. Ποιος είναι ο στόχος πίσω από αυτό;
Οι θαλασσινές νοστιμιές Altura προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση θαλασσινών (καλαμάρι, τόνοι, σαρδέλες, σκουμπρί), που τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της άριστης σχέσης τιμής και ποιότητας που προσφέρουν. Γενικός στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα χρήσιμα και γευστικά, που προσθέτουν αξία στο καθημερινό τους τραπέζι.

Το 2004 υπήρξε μια επιτυχημένη στροφή στην τροφοδοσία των χώρων της μαζικής εστίασης…
Με την τουριστική βιομηχανία να αποτελεί την κινητήριο δύναμη της εθνικής οικονομίας, δεν ήταν δυνατό να μη στραφούμε στη τροφοδοσία των χώρων μαζικής εστίασης. Έτσι έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη σειρά προϊόντων σε μεγάλες συσκευασίες με το σήμα “Ομοσπονδία” και Altura, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του HO.RE.CA.