H ψηφοφορία για τον πιο πρωτότυπο διαγωνισμό που έχει κάνει ποτέ το olivemagazine.gr ολοκληρώθηκε!

Τέσσερις (4) συμμετέχοντες που οι φωτογραφίες τους συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους (καρδούλες Viber) στην Κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» κερδίζουν ένα ολοκληρωμένο γεύμα (με φαγητό και ποτό) για 4 άτομα στο πρώτο food court της Αθήνας Str.Eaters, που βρίσκεται στην Πλατεία Καρύτση 7 στην Αθήνα. Ακολουθούν οι νικήτριες και οι φωτογραφίες τους!

Νίκη Διβητάρη, 829 ψήφοι

Dimitra, 1000 ψήφοι

Partali Katerina, 804 ψήφοι

Σοφία Α., 365 ψήφοι

Οι νικήτριες παρακαλούνται να στείλουν mail με το τηλέφωνό τους (κινητό κατά προτίμηση) στο contest@olivemagazine.gr ώστε να τους ενημερώσουμε για το πώς θα κάνουν την κράτηση. Θες να μάθεις περισσότερα για το Str.Eaters; Μπες ΕΔΩ!

Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν οι 4 νικήτριες, υπάρχουν και 4 αναπληρωματικές:

Maria Giakoumidou, 339 ψήφοι

Χρύσα, 337 ψήφοι

Theofaneia Tsolakidou, 306 ψήφοι

Ελένη Ανθή, 282 ψήφοι

Το olivemagazine.gr με τον ιδιαίτερο αυτό διαγωνισμό ήθελε να υπενθυμίσει ότι οι ηλικιωμένοι μάς χρειάζονται κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να τους έχουμε κοντά μας! Μέσα από την κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν αγκαλιές και φιλιά με την αγαπημένη τους γιαγιά!

Για να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες»δεν έχετε παρά να κατεβάσετε δωρεάν τα αυτοκόλλητα «Οι ατάκες τις γιαγιάς» του Viber πατώντας στον σύνδεσμο https://stickers.viber.com/pages/epic_grandma_gr?redir=1 .Με τη λήψη των αυτοκόλλητων γίνεστε αυτόματα μέλη της κοινότητας.