Αυτή την Πρωτοχρονιά η ΙΚΕΑ προσφέρει σε 10 αναγνώστες του Olivemagazine.gr τη δυνατότητα να κερδίσουν υπέροχα προϊόντα για το γιορτινό Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι τους αξίας 50 ευρώ!

Ανάμεσα στα προϊόντα που θα κερδίσεις είναι υπέροχα ορεκτικά, όπως ο μαριναρισμένος σολομός και το ημίσκληρο κίτρινο τυρί, τα φιλέτα ρέγγας και η κρέμα από αυγά τυριών, αλλά και το κατάλληλο για κυρίως πιάτο σουηδικό χοιρινό και οι πατάτες ογκρατέν. Φυσικά από το τραπέζι δεν θα μπορούσε να λείπει το Glogg, το χριστουγεννιάτικο κρασί, που αγαπούν ιδιαίτερα στο Βορρά, όπως και τα γλυκά. Σαν να λέμε, ρολά κανέλας και χριστουγεννιάτικο μπισκοτόσπιτο από gingerbread! Ακόμα και ζύμη για κουλουράκια, αλλά και μείγμα για μάφινς σου κάνουν δώρο τα καταστήματα ΙΚΕΑ, για να τα ψήσεις λίγο πριν το γιορτινό τραπέζι και να μοσχομυρίσει όλο το σπίτι.

ikea diagonismos 2

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook Olivemagazine.gr

* Kοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο Facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου ή στείλε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: IKEA.

Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν προϊόντα IKEA για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, που θα παραλάβουν από τα 5 καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλη την Ελλάδα (σε περιπτώσεις που δεν βρείτε κάποιο από τα 11 προϊόντα του διαγωνισμού, θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης αξίας από το σουηδικό κατάστημα τροφίμων ΙΚΕΑ). Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα και αφορά αποκλειστικά προϊόντα από τα 5 καταστήματα ΙΚΕΑ, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”) ή μέσω mail, όπου θα λάβουν και έναν κωδικό για την παραλαβή του δώρου τους.

ikea diagonismos

Ο διαγωνισμός ισχύει από την Τρίτη 15/12/2015 έως και την Κυριακή 27/12/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη facebook page και στο site του Olivemagazine.gr τη Δευτέρα 28/12 και ώρα 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

info
Περισσότερα για τα προϊόντα IKEA στο site της εταιρίας: www.ikea.gr