Τo olivemagazine.gr και το Κτήμα Semeli σου κάνουν δώρο μια εξάδα κρασιά για το Πάσχα! Θες να είσαι ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν από 2 φιάλες SEMELI Oρεινό Ήλιο λευκό, 2 φιάλες SEMELI Ορεινό Ήλιο Ροζέ και 2 φιάλες SEMELI Ορεινό Ήλιο Ερυθρό;

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα της Semeli στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Olive στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 7/4/2020 έως και 13/4/2020 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Τρίτη 14/4/2020 στις 14.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν 6 φιάλες κρασί Semeli Ορεινός Ήλιος: 2 φιάλες λευκό, 2 φιάλες ροζέ και 2 φιάλες κόκκινο. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά των 3 κρασιών και προτάσεις σερβιρίσματος.

Semeli Ορεινός Ήλιος Λευκός
Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχοφίλερο (80%), Sauvignon Blanc (20%). Mύτη: Εντυπωσιακά αρώματα τριαντάφυλλου, λεμονανθών, άγουρων εσπεριδοειδών και εξωτικών φρούτων, μεγάλης διάρκειας. Στόμα: Έντονα φρουτώδες με δροσερή οξύτητα, που πλαισιώνεται από εξωτικά αρώματα στον ουρανίσκο και το τελείωμα. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου. Αρμονία στο πιάτο: Συνοδεύει πλήθος γεύσεων με έμφαση στα ορεκτικά, άπαχα ψητά, τηγανιτά ή μαριναρισμένα ψάρια, μαλάκια, οστρακοειδή, ζυμαρικά με θαλασσινά ή πράσινα κηπευτικά, κοτόπουλο σχάρας, πράσινες σαλάτες, φρέσκα μαλακά τυριά.

Semeli Ορεινός Ήλιος Ροζέ
Ποικιλιακή Σύνθεση: Αγιωργίτικο (100%). Mύτη: Πολύπλοκα αρώματα φρέσκων κόκκινων και εξωτικών φρούτων (κεράσι, μούρο, φρούτα του πάθους), ευγενική φυτικότητα και νότες γλυκών μπαχαρικών. Στόμα: Γεύση πλούσια, με υψηλή οξύτητα που υποστηρίζεται αριστοτεχνικά από τη γλυκύτητα του αλκοόλ και την τρυφερή παρουσία των τανινών. Εντυπωσιακή φρεσκάδα στον ουρανίσκο. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-11°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου. Αρμονία στο πιάτο: Ασιατική και ιαπωνική κουζίνα, λιπαρά ψάρια, τηγανητά θαλασσινά, λιπαρά ψάρια σχάρας, ψάρι φούρνου, ριζότο και πάστα, καρπάτσιο φιλέτο, παραδοσιακά λαδερά ελληνικής κουζίνας, ήπια σε γεύση κρεατικά, σαλάτες, ορεκτικά.

Semeli Ορεινός Ήλιος Ερυθρός
Ποικιλιακή Σύνθεση: Αγιωργίτικο (80%), Syrah (20%). Mύτη: Ευχάριστα αρώματα φρέσκων κόκκινων φρούτων που θυμίζουν κεράσι, δαμάσκηνο και βύσσινο, με νύξεις βανίλιας και πιπεριών. Στόμα: Γεύση μεσαίου όγκου, με αισθητή οξύτητα, απαλές τανίνες και έντονη φρεσκάδα κόκκινων φρούτων με νότες πιπεριών και φτέρης. Πικάντικο τελείωμα. Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 14-15° σε ποτήρι μεσαίου όγκου. Αρμονία στο πιάτο: Κρεατικά, πίτσα, μακαρονάδες, μουσακάς, παστίτσιο, τυρόπιτες, όσπρια, σαλάτες, παραδοσιακά φαγητά κατσαρόλας, ψάρια φούρνου, ψητός ξιφίας. Ιδανικό ερυθρό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λίγα λόγια για το Κτήμα Semeli
Με ιστορία να ξεκινάει 40 χρόνια πριν, η εταιρία που δημιουργήθηκε το 1979, αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στο χώρο του κρασιού στην Ελλάδα, τόσο για τις προηγμένες εγκαταστάσεις όσο και για την παραγωγή ποιοτικών οίνων. Το Κτήμα Semeli είναι μία από τις κορυφαίες οινοποιητικές μονάδες στην Ελλάδα, με ιδιόκτητους αμπελώνες και ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο που λειτουργεί από το 2003, μέσα στον πιο ποιοτικό αμπελώνα της Νεμέας, το Κούτσι. Το οινοποιείο και οι αμπελώνες βρίσκονται στην καρδιά της Κορινθίας, μια περιοχή πλούσια σε ιστορία. www.semeliestate.gr