Το γιορτινό τραπέζι έχει τις δικές του “απαιτήσεις”, καθώς οι Χριστουγεννιάτικες νοστιμιές είναι αμέτρητες! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα δώρο, για τις μαγειρικές στιγμές που έρχονται; To Olivemagazine.gr και η εταιρία Λατζιμάς σου χαρίζουν το λάδι της χρονιάς! Ακολούθησε τις οδηγίες, λάβε μέρος στο διαγωνισμό και ίσως να είσαι ένας από τους 5 νικητές!

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔  Like στη σελίδα της εταιρίας Λατζιμάς στο facebook

✔ Follow στη σελίδα της εταιρίας Λατζιμάς στο Instagram

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι της κοινοποίησης κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 15/12/2020 έως και 22/12/2020 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 23/12/2020 στις 15.00.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Κάθε ένας από τους 5 τυχερούς θα κερδίσει από 48 λίτρα ελαιολάδου σε συσκευασία των 4 λίτρων. Δηλαδή ο κάθε νικητής θα πάρει 12 συσκευασίες εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου των 4 λίτρων.

Λίγα λόγια για το ελαιόλαδο της εταιρίας Λατζιμάς
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Λατζιμάς, παρασκευάζεται 30 χρόνια τώρα, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παράδοση στο ελαιόλαδο, η οποία παράγει σε δικό της λιοτρίβι με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας “Λατζιμάς”. Με πλούσια, φρουτώδη, πικάντικη οσμή, αλλά και χαρακτηριστική πικρή γεύση, το ελαιόλδα Λατζιμάς διατηρεί όλη τη φρεσκάδα και τη φυσική παραγωγή της ελιάς. Τα κτήματα και το ελαιοτριβείο της οικογένειας, καθώς και η μονάδα τυποποίησης βρίσκονται στον Βόρειο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου Κρήτης, που είναι περιοχή Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Περισσότερα: https://www.latzimasoil.gr/