Το olivemagazinegr και το ολοκαίνουριο ψητοπωλείο της Αιόλου Ermina’s Homemade Souvlaki σου κάνουν το τραπέζι με γεύσεις ελληνικές και αγαπημένες! Θες να είσαι 1 από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσει ένα πλήρες γεύμα αξίας μέχρι 30 ευρώ;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Ermina’s στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού

* Κάνε εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Έπειτα από κλήρωση 5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα γεύμα αξίας μέχρι 30 ευρώ. Το γεύμα περιλαμβάνει οτιδήποτε θέλει ο νικητής από τον κατάλογο, φαγητά ή ποτά δηλαδή και μπορεί να τα μοιραστεί με όσους θέλει. Στον κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε τυλιχτά η μερίδες με μπιφτεκάκια και φιλετίνια από κρέας ελληνικής εκτροφής από μικρές φάρμες της Β. Ελλάδας, κοτόπουλο ελληνικό ελευθέρας βοσκής, χειροποίητες πίτες, φρεσκοκομμένες πατάτες, σπιτικές σάλτσες και ποιοτικά λαχανικά.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 16/1/2019 έως και 23/1/2019 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 24/1/2019 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για το δώρο τους.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το εστιατόριο; Πάτα ΕΔΩ

info
Ermina’s, Αιόλου 19Γ, Αθήνα, τηλ. 210 3254638. Το Εrmina’s λειτουργεί κάθε μέρα από τις 12.00-22.00 και την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 12.00-24.00.