To Olivemagazine.gr και τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ σου κάνουν δώρο τη βασιλόπιτα της χρονιάς! Θέλεις να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν τη φημισμένη βασιλόπιτα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στο facebook

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 22/12/2017 έως και 28/12/2017 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 29/12/2017 στις 15.00.

vas (1)

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & τo Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος μοιράζονται τη δύναμη των ευχών!

Αυτήν τη χρονιά, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα προσφέρουν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φημισμένης τους Βασιλόπιτας στον Οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα ακόμα περισσότερων παιδιών!

Στα ανοιχτά εργαστήρια των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνονται οι φημισμένες τους Βασιλόπιτες: βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας, βασιλόπιτα με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και φυσικά η κλασική Βασιλόπιτα με άχνη ζάχαρη. Και οι τρεις διατίθενται σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος, για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και ανάγκη αλλά κυρίως για να βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα η ευχή ενός παιδιού μέσα από το Make–A–Wish.

Ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Η δυνατότητα έκφρασης μιας ευχής και υλοποίησής της, χαρίζει στα παιδιά δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους αλλά και μοναδικές εμπειρίες που απογειώνουν τη χαρά τους.

Βρες το κοντινότερο κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ σε σένα.

Screen Shot 2017-12-21 at 12.31.11