To olivemagazine.gr και τα κρασιά Cavistas σου κάνουν δώρο, τι άλλο, κρασιά! Θες να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από 2 ασκούς Cavistas Αγιωργίτικο & Μοσχοφίλερο; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα του Cavistas στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Olive στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 8/6/2017 έως και 14/6/2017 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 15.00.

Λίγα λόγια για τα κρασιά Cavistas
Μια νέα σειρά προϊόντων με την επωνυμία Cavistas έχει σκοπό την ανάδειξη επιλεγμένων ελληνικών ποικιλιών οίνου σε μορφή ασκού pouch tap.
Πρόκειται για τέσσερις μοναδικές προτάσεις premium προϊόντων που δίνουν τη δυνατότητα στον οινόφιλο να γνωρίσει και να απολαύσει εξαιρετικής ποιότητας κορυφαίες ελληνικές ποικιλίες οίνων με τον πιο οικονομικό τρόπο.

cavistas

Η αρχή έγινε με δύο μοναδικά μονοποικιλιακά, το Μοσχοφίλερο και το Αγιωργίτικο, ακολούθησαν δύο εξαιρετικά blends, Μαλαγουζιά-Ασύρτικο & Αγιωργίτικο-Ξινόμαυρο και σε λίγες ημέρες έρχεται το γοητευτικό ροζέ μικρής εκχύλισης τύπου Προβηγκίας από Αγιωργίτικο.

cavistas-anoigma

Καινοτομία υπάρχει όμως και στη συσκευασία pouch tap, η οποία λόγω της πρωτοποριακής δομής των υλικών της εξασφαλίζει στο προϊόν υψηλή αντοχή, αντιοξείδωση και εύκολη ψύξη. Επίσης διαθέτει και οικολογικό profile λόγω της απουσίας του κλασικού χαρτονένιου κουτιού και δεδομένου του μικρού όγκου εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά.

info
http://cavistas.gr