Τo olivemagazine.gr και η σχολή μαγειρικής «Μαθήματα μαγειρικής» σου κάνουν δώρο ένα μοναδικό και χρηστικό webinar! Θες να είσαι ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν το webinar μαγειρικής (ή ζαχαροπλαστικής) της επιλογής τους;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔  Like στη σελίδα της σχολής στο facebook

✔  Like στη σελίδα του Olivemagazine.gr στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

(Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι της κοινοποίησης κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 27/4/2021 έως και 4/5/2021 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Τετάρτη 5/5/2021 στις 17.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν από ένα μάθημα της επιλογής τους. Δες ΕΔΩ τα μαθήματα! Ειδικότερες οδηγίες θα δοθούν στους 6 τυχερούς.

Λίγα λόγια για τη σχολή μαγειρικής «Μαθήματα μαγειρικής»
Πρόκειται για μια Σχολή Μαγειρικής με επίκεντρο τα σεμινάρια μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής/εστίασης, όπου παρέχεται εμπλουτισμένη γνώση σε ερασιτέχνες και εκπαιδευτικά προγράμματα ταχύρυθμης-υπερεντατικής εκπαίδευσης σε επαγγελματίες.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής προσφέρουν πρωτοποριακά προγράμματα τόσο ολοκληρωμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης (Culinary Arts Program) για μελλοντικούς μάγειρες, όσο και ταχύρυθμης εκπαίδευσης (vocational) εντατικά, ιδανικά για όσους επιθυμούν άμεσα την εργασιακή τους αποκατάσταση. Περισσότερα: τηλ. 2109882378 | www.mathimatamageirikis.gr