Τo olivemagazine.gr και η Οινοποιητική Semeli σου κάνουν δώρο τα κρασιά των γιορτών! Θες να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν 2 φιάλες Ορεινό Ήλιο Ερυθρό του 2015;

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα της Semeli στο facebook

✔ Like στη σελίδα του Olive στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Αποστολή του email σου στο contest@olivemagazine.gr με θέμα: OΡΕΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ SEMELI για να μπεις στην κλήρωση

Ο διαγωνισμός ισχύει από 18/12/2017 έως και 26/12/2017 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017 στις 15.00.

SEMELI-WINERY_-ΧΩΡΟΙ-ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ-_-NEMEA-GREECE-(18)

Λίγα λόγια για τον ερυθρό “Ορεινό Ήλιο” της Semeli
Πρόκειται για έναν ερυθρό οίνο από τη Νεμέα που συνδυάζει δύο κορυφαίες ποικιλίες του πελοποννησιακού αμπελώνα: του δημοφιλούς και ιδιαίτερα δυναμικού Αγιωργίτικου, με αρώματα δαμάσκηνου και κερασιού, και του διεθνώς αναγνωρισμένου Syrah, με τον έντονο χαρακτήρα των μπαχαρικών και του βατόμουρου.

Λαμπερό, νεανικό, βαθύ κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Μύτη έντονη με ώριμα φρούτα, δαμάσκηνα, κεράσια και σοκολάτα και μερικές πικάντικες νότες. Πλούσιο στόμα, με ικανοποιητικό σώμα, μέτριες αλλά βελούδινες τανίνες, ισορροπημένη οξύτητα και ζωηρά αρώματα κόκκινων φρούτων.

Συνοδεύει πιάτα μεσογειακής κουζίνας, κόκκινα κρέατα, ψητά, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα και ποικιλίες τυριών. Σερβίρεται στους 14-15°C.

info
www.semeliwines.gr