To olivemagazinegr και η εταιρία Elmak Beverage σου κάνουν δώρο την πιο νόστιμη σοκολάτα ρόφημα -σε απίστευτες γεύσεις- ειδικά για τις γιορτές! Θέλεις να είσαι ένας από τους 7 τυχερούς που θα κερδίσουν από δύο συσκευασίες ροφήματα σοκολάτας Novello των 500 γραμμαρίων; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Like στη σελίδα των ροφημάτων Novello στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 28/11/2018 έως και 5/12/2018 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 6/12/2018 στις 15.00.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Κάθε νικητής κερδίζει από 2 συσκευασίες Novello Chocolate σε premium συσκευασία των 500 γραμμ. έκαστη από τις παρακάτω γεύσεις:

Σοκολάτα Maya’s με Τσίλι & Μπαχαρικά
Σοκολάτα Καραμέλα & Αλάτι Ιμαλαΐων
Σοκολάτα Τσουρέκι & Πραλίνα Φουντουκιού
Σοκολάτα τύπου Bueno
Λευκή σοκολάτα με Μαστίχα & Τριαντάφυλλο

Λίγα λόγια για τα ροφήματα Novello
H Elmak Beverage είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή & εμπορία ροφημάτων σοκολάτας. Διαθέτει πρότυπη μονάδα παραγωγής πιστοποιημένη από το TUV AUSTRIA και ISO 22000. Τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση GLOUTEIN FREE, και είναι Vegeterian. Οι σοκολάτες- ροφήματα της εταιρείας κυκλοφορούν στην αγορά με την ονομασία του brand τους Novello Chocolate Drink. Διατίθενται για χονδρική πώληση σε καταστήματα καφεστίασης, boutique café, ξενοδοχεία και σε αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε λιανική πώληση μέσα από το e.shop της εταιρείας: https://novello.gr/

Oι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους, ενώ τα προϊόντα έχουν βραβευθεί από τα OLYMP AWARDS 2017 και 2018. Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η εταιρεία προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά και φέτος δημιουργεί δύο νέα ροφήματα με πραγματική σοκολάτα που λιώνει στο ποτήρι: Τhe Real Belgian & The Real Colombian Chocolate Drink, με εκλεπτυσμένη βελγική σοκολάτα και φυσική, ακατέργαστη 100% Κολομβιανή σοκολάτα.

info
Elmak Beverage, Πανός 24, Βάρη Αττικής, τηλ. 210 8950340, Κινητό: 6932100005, Site – e.shop: https://novello.gr/
Για περισσότερες απολαυστικές φωτογραφίες κάνε follow στη σελίδα των ροφημάτων Novello στο Instagram: novellochocolatedrink