To Olivemagazine.gr και τα καταστήματα Starbucks καλωσορίζουν την άνοιξη με ένα μοναδικό δώρο! Θέλεις να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν ένα brunch για δύο άτομα στην αγαπημένη σου περιοχή; Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔  Like στη σελίδα των Starbucks Greece στο facebook

✔  Like στη σελίδα του olivemagazine.gr στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν ένα brunch για 2 άτομα -ισχύει για όλες τις μέρες της εβδομάδας από τις 11.00 το πρωί έως και τις 14.00 το μεσημέρι- σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Starbucks:

Για Βόρεια Προάστια: Starbucks Αγία Παρασκευή (Ηρώων Πολυτεχνείου 2-4, Πλατεία Αγίας Παρασκευής)
Για Νότια Προάστια: Starbucks Γλυφάδα ΙΙΙ (Γρηγορίου Λαμπράκη 41 & Λαζαράκη)
Για Κέντρο: Starbucks Μοναστηράκι ( Μητροπόλεως 80 & Αιόλου)
Για Πειραιά: Starbucks Πασαλιμάνι (Γρηγορίου Λαμπράκη 160 & Μπουμπουλίνας)

Starbucks Μοναστηράκι I

Τι θα απολαύσουν οι νικητές
Το brunch θα περιλαμβάνει οποιοδήποτε ρόφημα της αρεσκείας σας (καφέ, τσάι ή φυσικό χυμό πορτοκάλι σε tall μέγεθος) και 4 σνακ από 12 απολαυστικές γευστικές επιλογές (ανά ζευγάρι).

Πιο συγκεκριμένα:
Αλμυρές προτάσεις: φυλλωτή Νάξου, παραδοσιακή τυρόπιτα, τοστ τυρί-γαλοπούλα, croissant ham & cheese
Υγιεινές προτάσεις: μπάρα granola, Apple & cinnamon bar, Dark Chocolate & Hazelnut bar
Γλυκές προτάσεις: Κρουασάν βουτύρου, κρουασάν σοκολάτας, lemon cake, marble cake και cinnamon roll

brunch_II mikri

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 1/3/2018 έως και 8/3/2018 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Παρασκευή 9/3/2018 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για να παραλάβουν το δώρο τους.

brunch_III mikri

Λίγα λόγια για τα Starbucks

Τα Starbucks ήρθαν στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2002, με πρώτο κατάστημα αυτό της οδού Κοραή στον κεντρικό πεζόδρομο της Αθήνας. Η Starbucks Coffee Company ιδρύθηκε το 1971 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη διάσημη αγορά Pike Place Market του Seattle. Το όνομα Starbucks προέρχεται από τον ήρωα του μυθιστορήματος του Herman Melville, Moby Dick.
Τα Starbucks διαθέτουν 11 χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης υψηλής ποιότητας, μια μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων αποκλειστικότητας των Starbucks, Teavana® τσάι καθώς και μοναδικά γλυκίσματα και αλμυρά εδέσματα.
Εκτός από την πλούσια ποικιλία καφέ σε κόκκους, μπορεί κανείς να προμηθευτεί επίσης και εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής και μηχανές αλέσματος καφέ, κούπες, και άλλα αντικείμενα σχετικά με τον καφέ και το τσάι, αλλά και να αντλήσει, διευρύνει ή επιβεβαιώσει τις γνώσεις του για τον καφέ, από τους ειδικούς σε θέματα καφέ των Starbucks!

Περισσότερα: http://www.starbucks.com.gr/