Το restaurant-bar Collage στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το Olivemagazine.gr σας κάνουν το τραπέζι με wine pairing! Θες να είσαι 1 από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσει αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία, που γίνεται κάθε Παρασκευή, για δύο άτομα;

PIATO-COLLAGE3

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

Εναλλακτικά στείλε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Collage

* Κάνε εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πιάτα και κρασί από το wine pairing της συγκεκριμένης Παρασκευής. Για να πάρετε μια γεύση πατήστε ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός ισχύει από 16/11/2016 έως και 23/11/2016 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

PIATO-COLLAGE2

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 24/11/2016 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 15 Ιανουαρίου του 2016, κατόπιν συνεννόησης (μόνο Παρασκευή).

collage-anoigma

Λίγα λόγια για το μαγαζί
Στο «Collage» η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με υπέροχα ροφήματα και μυρωδάτα χαρμάνια καφέ που παρουσιάζονται με καλλιτεχνικές πινελιές εντυπωσιακής latte art, συνεχίζεται με τις αποθεωτικές γεύσεις του «Η-Μεσόγειος-συναντά-τον-κόσμο» μενού, με απογευματινά aperitivo και ευφάνταστα cocktails και τελειώνει με λαμπερά πάρτυ και special καλεσμένους Έλληνες και διεθνείς djs και μερικά από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα.

Κάθε Παρασκευή, ωστόσο, το Collage μάς προσκαλεί στη δοκιμή μιας μοναδικής γευστικής εμπειρίας με προτεινόμενα μενού που εναλάσσονται κάθε εβδομάδα και επιλογή κρασιών από εξαιρετικές ποικιλίες και γνωστούς παραγωγούς.

info
Collage, Καπνικαρέας 3, Αθήνα, τηλ. 210 3232060, www.collageathens.com