Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Wagamama της Κηφισιάς! Το νέο πολυεπίπεδο κατάστημα στα Βόρεια προσφέρεται για όλες τις ώρες και μέρες της βδομάδας και έχει ήδη γίνει στέκι για μικρούς και μεγάλους. Σε λίγες μέρες μάλιστα ετοιμάζει να ανανεώσει και τον κατάλογό του με νέα πιάτα, που σίγουρα θα συζητηθούν!

wagamama1

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook
* Στη συνέχεια κοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πιάτα που θα σας προτείνει ο σεφ (δεν περιλαμβάνονται ποτά & κρασί).

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 9/11/2015 έως και 22/11/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).
Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 23/11/2015 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 25 Νοεμβρίου έως και τέλη Δεκεμβρίου του 2015 (εξαιρούνται οι γιορτές).

ramen

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Όλοι έχουμε καθίσει στο αδελφάκι του στο Golden Hall και έχουμε δοκιμάσει τις γεύσεις του πολυασιατικού που λατρεύουν οι σταρ του εξωτερικού. Ξεκίνημα με τα καλύτερα edamame της Αθήνας, τα πράσινα φασολάκια σόγιας που γίνονται στον ατμό και βγαίνουν σε δυο εκτελέσεις, με χοντρό αλάτι ή με μείγμα σκόρδου, πιπεριάς και αλατιού. Συνεχίζουμε με τραγανές γαρίδες πανέ (ebi katsu) που έρχονται με πικάντική chili garlic σος και noodles από τα πιάτα teppan, δηλαδή αυτά που είναι μαγειρεμένα πάνω σε πλάκα. Το yaki soba με αυγό, κοτόπουλο, γαρίδες, κρεμμύδια και πιπεριές είναι σούπερ και βγαίνει και με noodles ολικής αλέσεως. Από τα πιάτα του wok ξεχωρίζουν οι γαρίδες σε σάλτσα κάρυ (ebi raisukaree) και το κορυφαίο chicken katsu curry, που είναι φιλέτο κοτόπουλου πανέ με σάλτσα από κάρυ, λαχανικά και ρύζι ατμού. Τα γλυκά έχουν κι αυτά την ιαπωνική πινελιά τους: cheesecake λευκής σοκολάτας με τζίντζερ, chocolate fudge cake με σος σοκολάτας και ουασάμπι και άλλα πολλά… Όσο για το σούσι του, που επίσης λατρεύουν πολλοί, δες περισσότερα πατώντας εδώ

infο
Wagamama, Κασαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 210 8013100, www.wagamama.com.gr