Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Wagamama της Κηφισιάς ή του Golden Hall!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:
* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook
* Στη συνέχεια κοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου.

Σημείωσε ότι η ανάρτησή σου θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείς να συμμετάσχεις στην κλήρωση.
Εναλλακτικά, στείλε μας mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Wagamama

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πιάτα που θα σας προτείνει ο σεφ (δεν περιλαμβάνονται ποτά & κρασί).

Ο διαγωνισμός ισχύει από 29/09/2016 έως και 10/10/2016 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

wagamama ramen

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 11/10/2016 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 12 Οκτωβρίου έως και τις 20 Νοεμβρίου του 2016, κατόπιν συνεννόησης (εκτός Σαββάτου).

wagamama-rainbow-roll

Λίγα λόγια για το μενού
Συμπληρώνοντας 8 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και ακολουθώντας τις πρόσφατες αλλαγές του Wagamama στην Αγγλία, το «κακομαθημένο» παιδί της ασιατικής κουζίνας στην Αθήνα ενημερώνει συνεχώς με νέα πιάτα τον κατάλογό του, αλλά και την εμπειρία που προσφέρει. Αγαπημένα πιάτα, τα πράσινα φασολάκια σόγιας στον ατμό με χοντρό αλάτι, οι τραγανές γαρίδες πανέ (ebi katsu) που έρχονται με πικάντική chili garlic σος και noodles, τα yaki soba noodles με αυγό, κοτόπουλο, γαρίδες, κρεμμύδια και πιπεριές και το chicken katsu curry, που είναι φιλέτο κοτόπουλου πανέ με σάλτσα από κάρυ, λαχανικά και ρύζι ατμού. Μη χάσεις όμως την ευκαιρία να δοκιμάσεις και το σούσι του!

info
Κασαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 210 8013100
Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι, τηλ. 210 6836842, www.wagamama.com.gr