Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 4 τυχερούς να κερδίσουν από 2 προϊόντα γiαm. Δες στο ολοκαίνουριο site της εταιρίας τα μαμαδίστικα προϊόντα της Αύρας Πανουσοπούλου και ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να γίνουν δικά σου.

* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook
* Στη συνέχεια κοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου ή στείλε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Προϊόντα yiαm

παστελι 1

Έπειτα από κλήρωση 4 τυχεροί θα κερδίσουν από 2 προϊόντα γiam, που θα παραλάβουν με την επίδειξη ενός κωδικού που θα τους σταλεί από τα γραφεία του Olivemagazine.gr (Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700), ώρες 10.00-20.00.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 15/05/2015 έως και 01/06/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 2 Ιουνίου στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”) και στο mail τους, όπου θα λάβουν και τον κωδικό για την παραλαβή του δώρου τους.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

manouri 2

Λίγα λόγια για τα προϊόντα yiam
Ξεκίνησε από μεράκι και σήμερα η Αύρα Πανουσοπούλου, που ζει στην Αγιά της Λάρισας, παράγει 40 διαφορετικές γεύσεις σε γλυκά και μαρμελάδες, ορεκτικά, σάλτσες και σιρόπια, τα περισσότερα από τα οποία βασίζονται σε τοπικά προϊόντα. Εκείνο που χαρακτηρίζει όλα της τα προιόντα είναι ο παραδοσιακός – «μαμαδίστικος» τρόπος παρασκευής τους (επιμένει να χρησιμοποιεί κανονικές κατσαρόλες και όχι βιομηχανικούς βραστήρες) και η έλλειψη οποιουδήποτε είδους χημικών συντηρητικών. Τα προϊόντα yiam ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα στα καλύτερα ντελικατέσεν. Σημειώστε ότι η εταιρία κέρδισε στο πρόσφατο φεστιβάλ του Αθηνοράματος ”Ελλάδα, Γιορτή,Γεύσεις” το βραβείο καινοτομίας για την πράσινη κέτσαπ.

στα σκαλια 1 VIP_1445

Ανάμεσα στα προϊόντα της θα βρείτε:

* Ποικιλία άγριων μανιταριών με καραμελωμένα κρεμμύδια και μυρωδικά
* Πιπεριές φλωρίνης γλυκοκαυτερές σάλτσα
* Σύκα ξερά με σιρόπι μαυροδάφνης και μαύρο πιπέρι
* Φακές με ρέγγα καπνιστή, ξίδι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και μέλι
* Μαρμελάδα λεμόνι από φρέσκα ελληνικά λεμόνια και μοσχολέμονα με ακατέργαστη ζάχαρη
* Μαρμελάδα σύκο με ακατέργαστη ζάχαρη
* Γλυκό του κουταλιού παστέλι με καβουρδισμένο σουσάμι, καβουρδισμένα φουντούκια, καβουρδισμένα αμύγδαλα, εξαιρετικό μυρωδάτο μέλι και σιρόπι καραμέλας
* Φράουλες με βαλσαμικό
* Γλυκό μύρτιλλο με τσάι τριαντάφυλλο
* Μανούρι ψητό σε ελαιόλαδο

info
Για να δείτε τα προϊόντα γiam και τα καταστήματα που διατίθενται επισκεφθείτε το www.yiam.gr ή τη σελίδα των γiαm στο facebook. Η κεντρική διάθεση και διανομή γίνεται από την Αργολικός Τροφοδοτική: τηλ. 210 9310795 – 210 9337780.