To olivemagazine.gr και το Wok Shop κάνουν δώρο σε 5 τυχερούς μαθήματα σούσι αξίας 50€. Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα τα κερδίσουν;

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Follow στη σελίδα του Wok Shop στο Instagram

✔ Follow στη σελίδα του Olive στο Instagram

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: η κοινοποίηση πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 18/05/2021 έως και 30/05/2021 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 31/5/2021 στις 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι 5 νικητές θα κερδίσουν μαθήματα σούσι που εξασφάλισε για αυτούς το olivemagazine.gr αξίας €50. Τα μαθήματα θα γίνουν είτε στο κατάστημα του Συντάγματος είτε στης Κηφισιάς και οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το κατάστημα της επιλογής τους για να κλείσουν ημέρα και ώρα σύμφωνα με το διαθέσιμο πρόγραμμα. Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν απευθείας στους νικητές.

Learn to Wok Sushi
Αγαπάς το sushi και θα ήθελες να το φτιάχνεις και εσύ; Πλέον είναι πιο απλό από ότι φαντάζεσαι. Τα καταστήματα Ασιατικών τροφίμων WokShop, πραγματοποιούν μαθήματα μαγειρικής στις ειδικά εξοπλισμένες hands on open kitchen που βρίσκονται σε κάθε κατάστημα και σε προσκαλούν να πάρεις θέση πίσω από τον πάγκο, παρέα με τον chef του καταστήματος. Σε 1 ώρα θα δεις όσα χρειάζονται για να ετοιμάσεις maki rolls στο σπίτι, θα φτιάξεις τα δικά σου sushi rolls και φυσικά θα τα απολαύσεις! Και το καλύτερο; Μπορείς να έχεις και την παρέα σου καθώς τα μαθήματα είναι για 2 άτομα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και ζήσε μια super fun εμπειρία που θα σε γεμίσει ιδέες και θα αναδείξει τον Sushi Master Chef που κρύβεις μέσα σου!

Wok Shop: Ένας πολύχρωμος κόσμος γεμάτος γεύσεις και αρώματα
Με 2 ολοκαίνουργια καταστήματα (στην καρδιάς της Αθήνας στο Σύνταγμα και στην Κηφισιά), τα Wok Shop σου προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία γύρω από το ασιατικό φαγητό. Στα ράφια των καταστημάτων μπορείς να βρεις από το πιο απλό έως το πιο εξειδικευμένο προϊόν Ασιατικής κουζίνας και το προσωπικό θα μοιραστεί μαζί σου tips και extra info για το πως να το χρησιμοποιήσεις στην κουζίνα σου!

Περισσότεροι από 2.000 κωδικοί από τα καλύτερα και μεγαλύτερα brands του κόσμου σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις. Σάλτσες από κάθε γωνιά της Ασίας. Noodles κάθε τύπου, soba, ramen, udon, shirataki, ρυζιού, γλυκοπατάτας, λαχανικών και η λίστα συνεχίζεται. Ρύζι basmati, σιτάλευρου, γιασεμιού, γλούτινους ή sushi rice. Λαχανικά, εξωτικά φρούτα, προϊόντα για sushi, ορεκτικά, dim sum, finger foods, επιδόρπια, snacks, γεύματα στιγμής, μπαχαρικά, αλκοολούχα ποτά, κατεψυγμένα είδη, καθώς και μια ολοκαίνουργια οικογένεια με bio προϊόντα που μεγαλώνει διαρκώς.

Αν σ’ αρέσει να ανακαλύπτεις νέες γεύσεις και συνταγές, τα καταστήματα wok shop είναι το κατάλληλο μέρος.

info
Σύνταγμα: Σκούφου 2-4, Πλ.Συντάγματος, Αθήνα, τηλ. 2155003849
Κηφισιά: Τατοϊου 73 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά, τηλ. 2106206008, https://wokshop.gr