Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν παραδοσιακά προϊόντα της εταιρίας “Κρητών ARTos”. Θες να γίνουν δικά σου; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook και share του διαγωνισμού (προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου)
Εναλλακτικά στείλε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Προϊόντα Κρητών ARTos.

* Κάνε εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

MIKIO GENIKIedited

Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν μία τσάντα με προϊόντα της Κρητών ARTos (Κριθαροκουλουρίτσες με λιναρόσπορο, Παξιμάδια ολικής με 4 δημητριακά και χαρούπι, Παξιμάδια με λιαστή ντομάτα και ελιές, Κριτσινάκια Μικιό) και ένα βιβλιαράκι συνταγών του Ηλία Μαμαλάκη! Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του Olivemagazine.gr (Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700, ώρες 10.00-20.00) με την επίδειξη ενός κωδικού που θα τους σταλεί.

KRITHAROKOULOURAedited

Ο διαγωνισμός ισχύει από 2/11/2016 έως και 15/11/2016 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”) και στο mail τους, όπου θα λάβουν και τον κωδικό για την παραλαβή του δώρου τους.

KRHTON-ARTOS-DIAGONISMOS-3

Λίγα λόγια για τα προϊόντα “Κρητών ARTos”
Η Κρητών ARTos είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής παραδοσιακών Κρητικών προϊόντων αρτοποιείας και σνακ υψηλής ποιότητας, με βάση την Κρητική Μεσογειακή Διατροφή. Χρησιμοποιεί μόνο 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης και  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης.

Ιδρύθηκε το 2004 με την εξαγορά μιας παλιάς οικογενειακής βιοτεχνίας παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων. H Κρητών ARTos συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες Supermarkets στην Ελλάδα, ενώ το 20% και πλέον του κύκλου εργασιών της, αφορά πωλήσεις εκτός Ελλάδος σε χώρες όπως Αμερική, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Αυστραλία κ.α.

info
http://kritonartos.gr