Τώρα που οι ιώσεις δίνουν και παίρνουν είναι πολύ σημαντικό να θωρακίζουμε τον οργανισμό μας με σωστή διατροφή και ό,τι καλύτερο μάς προσφέρει η φύση. Σαν τα superfood βραβευμένα μέλια Melira, που είναι εμπλουτισμένα με βασιλικό πολτό, γύρη, κανέλα Κεϋλάνης και άλλα πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά. To Olivemagazine.gr και η εταιρία Melira σου κάνουν δώρο προϊόντα που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου και δεν θα τα αλλάζεις με τίποτα!

Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν από δύο βαζάκια μέλι Melira!

gyri-kai-vas-poltos

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook
Like στη σελίδα της Melira στο facebook 

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού

✔ Εγγραφή στο newsletter μας στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας ΕΔΩ

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

kanela-vassiliko1

Ο διαγωνισμός ισχύει από 25/1/2017 έως και 1/2/2017 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.00.

Οι νικητές θα κερδίσουν δύο από τα παρακάτω προϊόντα 280γραμμ.:

  • Melira μέλι με κανέλα Κεϋλάνης & βασιλικό πολτό
  • Melira μέλι με γύρη & βασιλικό πολτό
  • Melira μέλι πεύκου με μαστίχα Χίου
  • Μelira μέλι αγριοβελανιδιάς
  • Melira μέλι καστανιάς
  • Melira μέλι θυμαρίσιo

Λίγα λόγια για τα μέλια Melira
Η Melira είναι μια ελληνική εταιρεία με παράδοση 3 γενεών και ιστορία στη μελισσοκομία από το 1935. Τα εξαιρετικά μέλια της από τη βόρεια Εύβοια έχουν βραβευτεί για τη μοναδικότητά τους: Το Melira superfood “Μέλι με κανέλα Κεϋλάνης & βασιλικό πολτό” και το Μelira “Mέλι Ερείκης” απέσπασαν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του iTQi, σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζοντας τρία και δύο χρυσά αστέρια αντίστοιχα. Δέκα μονοποικιλιακά μέλια βοτάνων και μέλια ελληνικών δέντρων περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

kanela-vassiliko

info
Περισσότερα: τηλ. 210 5577974, www.melirahoney.gr