Το olivemagazine.gr σου κάνει ένα μοναδικό και πρωτότυπο δώρο για τα πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπάνε! Άλλωστε αυτό δεν συμβολίζουν τα Χριστούγεννα; Να προσφέρεις απλόχερα την αγάπη σου στα πρόσωπα που περισσότερο από ποτέ θέλουν να σε έχουν κοντά τους. Και αυτά δεν είναι άλλα από τις αγαπημένες μας γιαγιάδες. Πόσοι από εμάς, άλλωστε, δεν μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού ή δεν έχουμε μια αγαπημένη γιαγιά στο χωριό που κάθε χρόνο μας περιμένει με μια ανοιχτή αγκαλιά να την επισκεφτούμε; Και πόσοι δεν έχουμε ένα ή περισσότερα αγαπημένα φαγητά της γιαγιάς που μόνο εκείνη ξέρει πώς να τα μαγειρεύει γιατί κάνει κάτι μαγικό που κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει;

Γιαγιάδες και εγγόνια σε δράση, λοιπόν! Το olivemagazine.gr με τον ιδιαίτερο αυτό διαγωνισμό θέλει να υπενθυμίσει ότι οι ηλικιωμένοι μάς χρειάζονται κι εμείς έχουμε κάθε λόγο να τους έχουμε κοντά μας! Μέσα από την κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» το olivemagazine.gr σας καλεί να μοιραστείτε αγκαλιές και φιλιά με την αγαπημένη σας γιαγιά!

Όσοι, λοιπόν, έχετε κοντά σας τη λατρεμένη σας γιαγιά δεν έχετε παρά να μπείτε στη δημόσια κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες» μέχρι και την Τρίτη 1η Ιανουαρίου και να μοιραστείτε μια φωτογραφία αγκαλιά με τη γιαγιά σας! Για να γίνετε μέλη στην κοινότητα δεν έχετε παρά να κατεβάσετε δωρεάν τα αυτοκόλλητα «Οι ατάκες τις γιαγιάς» του Viber πατώντας στον σύνδεσμο https://stickers.viber.com/pages/epic_grandma_gr?redir=1 .Με τη λήψη των αυτοκόλλητων γίνεστε αυτόματα μέλη της κοινότητας και μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό. Για τις αναρτήσεις σας η κοινότητα θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 17.00 έως τις 18.00.

Τέσσερις (4) συμμετέχοντες που οι φωτογραφίες τους θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους (καρδούλες Viber) θα κερδίσουν ένα ολοκληρωμένο γεύμα (με φαγητό και ποτό) για 4 άτομα στο πρώτο food court της Αθήνας Str.Eaters, που βρίσκεται στην Πλατεία Καρύτση 7 στην Αθήνα. Θες να μάθεις περισσότερα για το Str.Eaters; Μπες ΕΔΩ!

H ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου 2019 ώρα 18.00. Οι νικητές και οι φωτογραφίες τους θα δημοσιευθούν στις 16 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του olivemagazine.gr, το Πρώτο Θέμα και στην Κοινότητα του Viber «Αγαπάμε τις γιαγιάδες».

Δες ΕΔΩ αναλυτικά τους Όρους Συμμετοχής.