Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από ένα πρωινό για δύο άτομα στα Starbucks!

Starbucks Korai Photo I

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:
* Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
* Στη συνέχεια κοινοποιήστε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σας (η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση).

Εναλλακτικά, στείλτε μας mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Starbucks

Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πρωινό για δύο άτομα σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Starbucks:

Για Βόρεια Προάστια: Starbucks Κηφισιά (Κασσαβέτη 19)
Για Νότια Προάστια: Starbucks Παλαιό Φάληρο (Ατλαντίδος 1 & Ποσειδώνος 24)
Για Κέντρο: Starbucks Κοραή (Κοραή 4)
Για Πειραιά: Starbucks Πασαλιμάνι (Γρηγορίου Λαμπράκη 160 & Μπουμπουλίνας)

GreatMorning@Starbucks II

To πρωινό περιλαμβάνει οποιοδήποτε ρόφημα της αρεσκείας σας από Cappuccino, Freddo, Latte, Ristretto Bianco, Doubleshot®, Καφέ Φίλτρου και Τσάι και 2 ακόμη προϊόντα από 22 απολαυστικές γευστικές επιλογές (αλμυρές προτάσεις, όπως τυρόπιτα με παρμεζάνα, υγιεινές επιλογές, όπως γιαούρτι με μαρμελάδα βερίκοκο και δημητριακά, γλυκιές λιχουδιές, όπως κρουασάν βουτύρου και μαρμελάδα φράουλα και νηστίσιμες προτάσεις, όπως φλογέρα με ταχίνι & πραλίνα φουντουκιού).

Παρακαλώ σημειώστε ότι θα πρέπει να πάτε από το πρωί έως και τις 12.00 το μεσημέρι. Για να δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα σνακ και την προσφορά πατήστε εδώ

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 12 έως και τις 22 Μαρτίου (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Great Mornings@Starbucks I

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 23/3/2015 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Το δώρο ισχύει από τις 23 Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου του 2015.

Λίγα λόγια για τα Starbucks

Τα Starbucks ήρθαν στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2002, με πρώτο κατάστημα αυτό της οδού Κοραή στον κεντρικό πεζόδρομο της Αθήνας. Η Starbucks Coffee Company ιδρύθηκε το 1971 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη διάσημη αγορά Pike Place Market του Seattle. Το όνομα Starbucks προέρχεται από τον ήρωα του μυθιστορήματος του Herman Melville, Moby Dick.

Τα Starbucks διαθέτουν χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης κόκκων Arabica, μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή, Starbucks Full Leaf teas, Starbucks DoubleShot®, γλυκίσματα, σοκολάτες, αλμυρές λιχουδιές, σάντουιτς, κ.α. Επίσης, στα Starbucks μπορεί κάποιος να αγοράσει εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής καφέ, όπως μηχανές καφέ espresso, μηχανές αλέσματος καφέ, κούπες, καθώς και άλλα αντικείμενα σχετικά με τον καφέ και το τσάι αλλά και CDs που αποτελούν πρωτότυπες προτάσεις δώρων.

Στην Ελλάδα, τα Starbucks εκπροσωπούνται από τον Όμιλο Μαρινόπουλου, έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και βιομηχανικούς ομίλους στην Ελλάδα.

a great start of the day

infο
http://gr.starbucks.com/el