Το Olivemagazine.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα τραπέζι για δύο άτομα στο εστιατόριο Tomoe, στην Κηφισιά και να δοκιμάσετε τις εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες του Χρόνη Δαμαλά.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Μπείτε στην σελίδα στο Facebook του Olivemagazine.gr.
2. Κάντε Share το Post του διαγωνισμού εδώ
3. Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πιάτα που θα σας προτείνει ο σεφ και θα περιλαμβάνουν ορεκτικό, σούσι, κυρίως και γλυκό (χωρίς κρασί και εκτός Σαββάτου).

IMG_4216

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site και στο Facebook Page του Olivemagazine.gr τη Δευτέρα 10/11 και ώρα 15.00.
Ο διαγωνισμός ισχύει από 5/11/2014 έως και 9/11/2014 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Λίγα λόγια για τo εστιατόριο
Το νέο γιαπωνέζικο εστιατόριο -με όνομα εμπνευσμένο από το ιαπωνικό σύμβολο της ισορροπίας των συμπαντικών ενεργειών- άνοιξε σε έναν μοντέρνο χώρο minimal αισθητικής στην Κηφισιά.

Tomoe olivemagazinegr2

Το sushi στο tomoe κατέχει ξεχωριστή θέση τόσο στον κατάλογο όσο και στο χώρο, αφού το sushi bar βρίσκεται σε υπερυψωμένο σημείο. Από το μενού του δεν λείπουν οι σούπες, τα νουντλς, πιάτα στο teppanyaki και τα πιάτα με κρέας ή ψάρι σε ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς. Ξεχωρίζουν το λαυράκι στον ατμό με σάλτσα από μαύρα φασόλια, τζίντζερ και σχοινόπρασο, το Yakimeshi, τηγανητό ρύζι με κρεμμύδι και φρέσκο τζίντζερ, καθώς και το τραγανό φιλέτο σολομού με σάλτσα τεργιάκι και λαχανικά.

IMG_4173IMG_4199

Όσο για τα γλυκά του… το Monte Blanc, κάστανα με γιαπωνέζικο ουίσκι, καραμελωμένα μήλα και μπισκότα αμυγδάλου έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, ενώ τη λίστα με τα κοκτέιλ υπογράφει ο Αχιλλέας Καραουλάνης.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

info
Γορτυνίας 11 & Δαγκλή, Κηφισιά, τηλ. 210 8013553. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή ανοικτά από τις 7 το απόγευμα. Σάββατο & Κυριακή από τη 1 το μεσημέρι. Δευτέρα κλειστά.