Το Olivemagazine.gr και το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο του Κεφαλαρίου χαρίζουν σε 3 τυχερούς από ένα τραπέζι για δύο άτομα για να δοκιμάσουν τις νέες γευστικές προτάσεις του, που φέρουν φυσικά την υπογραφή του Χρόνη Δαμαλά.

Tomoe olivemagazinegr

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

* Κάντε like στη σελίδα του Tomoe στο facebook
* Στη συνέχεια κάντε like στη δική μας σελίδα στο facebook
* Τέλος, κοινοποιήστε (κάντε share) τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σας. Σημειώστε ότι η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Εναλλακτικά, στείλτε μας mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Tomoe

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 15/1/2016 έως τις 28/1/2016 (στις 12 τα μεσάνυχτα). 

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 29/1/2016 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail ή με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι τέλη Μαρτίου για κάθε μέρα, εκτός Σαββάτου, κατόπιν συνεννόησης. Σημειώστε ότι στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά ή κρασί και ότι τα πιάτα, που θα σας προτείνει ο σεφ και η ομάδα του, περιλαμβάνουν ορεκτικό, σούσι, κυρίως και γλυκό.

Λίγα λόγια για το μαγαζί
Ο Χρόνης Δαμαλάς και η ομάδα του ετοιμάζουν πιάτα όπως χτένια σοτέ και μανιτάρια σιτάκε, γαρίδες στο τηγάνι με ginger sesame paste και μαύρο μπακαλιάρο μαριναρισμένο με miso – signature πιάτο του σεφ. Hit του φετινού χειμώνα το εξαιρετικής ποιότητας kobe που εισάγεται απευθείας από την Ιαπωνία, ενώ από το μενού δε λείπουν και τα δημοφιλή sushi του Tomoe, όπως το Tomoe sushi με γαρίδα tempura, tartar μαγιάτικου και αυγά χελιδονόψαρου. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και κάποιο από τα εξαιρετικά γλυκά του Tomoe, όπως το κλασικό πλέον mont blanc με κάστανα, καραμελωμένα μήλα και μπισκότα αμυγδάλου και τη νέα Yuzu Meringue Tart με καραμελωμένη σοκολάτα, μαρέγκα και φρούτα του δάσους.

tomoe-desert

Και παιδικό μενού στο Tomoe
Σημειώστε ότι κάθε Κυριακή το Tomoe υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με ένα ειδικό μενού, το οποίο περιλαμβάνει από 3 επιλογές για ορεκτικό και κυρίως και 2 για γλυκάκι. Συγκεκριμένα, τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν με σουσάκι με βραστή γαριδούλα, σουσάκι με αγγουράκι ή μπουκίτσες γαριδούλας ποπ κορν, να συνεχίσουν με τραγανές μπουκίτσες κοτόπουλου, φιλετάκι ψητού σολομού ή σουβλάκια κοτόπουλο με σαλτσούλα τεριγιάκι και να ολοκληρώσουν το φαγητό τους με μια μπάλα παγωτού ή ένα μιλκσέικ (βανίλια / σοκολάτα). Και όλα αυτά με μόνο 11 ευρώ!

info
Tomoe, Γορτυνίας 11 & Δαγκλή, Κηφισιά, τηλ. 210 8013553, www.tomoe.gr