Τα πιο γευστικά δώρα μας κάνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Νιτσιάκος, μέσω του νέου της διαγωνισμού που τρέχει ήδη στο Facebook.

Θέλεις να είσαι και εσύ ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν από 20 κιλά κοτόπουλο Νιτσιάκος, της σειράς Golden; Δεν έχεις παρά να απαντήσεις σε μία απλούστατη ερώτηση, που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνεις λάθος.

Για την ακρίβεια, η ερώτηση του διαδικτυακού διαγωνισμού, που ξεκίνησε ήδη στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook είναι: «Τι γεύση έχουν οι δικές σας… γαστρονομικές μνήμες;». Οι συμμετέχοντες λοιπόν, καλούνται να αναφέρουν τη δική τους γαστρονομική μνήμη λαμβάνοντας έτσι αυτόματα μέρος στο διαγωνισμό, ο οποίος θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Θα ανακηρυχθούν 5 νικητές, ο καθένας εκ των οποίων θα λάβει ως δώρο από 20 κιλά κοτόπουλο Νιτσιάκος, της σειράς Golden. Οι νικητές, θα προκύψουν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, ενώ οι όροι του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο www.nitsiakos.gr.

Μέσω του διαγωνισμού αυτού, ο οποίος συνδέεται άμεσα με το τελευταίο σλόγκαν του τηλεοπτικού διαφημιστικού της εταιρείας, «Τι γεύση έχουν οι μνήμες;» γίνεται προσπάθεια αποτύπωσης της γαστρονομικής μνήμης όπως την αντιλαμβάνεται ο κάθε χρήστης και συμμετέχοντας στον διαγωνισμό. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν, μπες στη σελίδα της Νιτσιάκος στο Facebook, ακολουθώντας αυτό το link www.facebook.com/kotopoulanitsiakosGR/posts/2222110624737466 και λάβε μέρος στον διαγωνισμό τώρα!