Οι δύο τυχερές που κερδίζουν από ένα σετ παιχνιδιού «Η Κουζίνα της Barbie» (αξίας 50 ευρώ) είναι οι:

Eirhnh Tsagkarakh
Maria Traka

Οι τυχερές παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο contest@olivemagazine.gr ώστε να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το δώρο τους. Διευκρινίζεται ότι οι τυχεροί που διαμένουν στην Αθήνα μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Olive (Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Αγράφων 5, Μαρούσι, τηλ. 2106880700) για να παραλάβουν το δώρο τους. Για την παραλαβή θα πρέπει εκτός από το όνομά τους να δώσουν στη ρεσεψιόν και έναν κωδικό που θα τους σταλεί.

Κάθε σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει: την Barbie® σεφ, έναν πάγκο κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία μαγειρικής, μαχαιροπίρουνα και 5 διαφορετικά χρώματα πλαστελίνης για να φτιάξουν τα παιδιά τα αγαπημένα τους φαγητά!

 

Λίγα λόγια για την Κουζίνα της Barbie®
Ένα παιχνίδι που λατρεύουν όλα τα παιδιά του κόσμου! Με την Barbie® σεφ το παιδί μαγειρεύει λαχανικά που έχει φτιάξει μόνο του -με πλαστελίνες- στα ειδικά καλούπια λαχανικών, τα οποία μετά κόβουν και βάζουν στην κατσαρόλα. Ναι, καλά διαβάσετε. Στην κουζίνα της Barbie® υπάρχει και κατσαρόλα, που μπαίνει πάνω στο μάτι της κουζίνας. Το μάτι ανάβει κανονικά, όπως στις κουζίνες των μεγάλων, ενώ αν τα παιδιά -και η Barbie® ασφαλώς- θελήσουν να κάνουν κάτι τηγανητό και ρίξουν το λάδι στο τηγάνι, τότε θα ακούσουν το χαρακτηριστικό τσιτσίρισμα, που συνήθως υπάρχει. Η Κουζίνα της Barbie® είναι η τέλεια προσομοίωση για να μαγειρέψουν τα παιδιά με φαντασία και όρεξη τα αγαπημένα τους φαγητά, αλλά να έρθουν και πιο κοντά με τη μαγειρική. Μια νέα γενιά σεφ γεννιέται. Ετοιμαστείτε για πολλά μαγειρέματα!

Πάτα στη φωτογραφία και δες την Barbie με τη μικρή Σοφία και τη Θέμιδα Καρδιόλακα (mamaknows.gr) να μαγειρεύουν -παίζοντας- την αγαπημένη τους συνταγή!