Οι δύο τυχεροί που κερδίζουν το βιβλίο της Χριστίνας Θεοχάρη “Η γεύση των ζωδίων” είναι οι (τα ονόματα είναι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Haroula Chantzi

Stefanos Maximos Androulidakis

Oι 2 τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο contest@olivemagazine.gr ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πόσο επηρεάζει το ζώδιό μας τη γευστική μας παλέτα; Είναι η αδυναμία μας στα γλυκά ή στα αλμυρά συνδεδεμένη με το ζώδιο, τη Σελήνη ή/και τον ωροσκόπο μας; Οι απαντήσεις στο νέο βιβλίο “Η γεύση των ζωδίων”, της Χριστίνας Θεοχάρη. Η γεύση των ζωδίων, είναι ένα ξεχωριστό βιβλίο που συνδυάζει τη μαγειρική με την αστρολογία. Πρωτότυπες και ψαγμένες συνταγές, tips για το τι προτιμάει ή πώς συμπεριφέρεται στην κουζίνα κάθε ζώδιο, χρήσιμες πληροφορίες για τα πιο αγαπημένα και ωφέλιμα βότανα και μπαχαρικά και πολλά άλλα θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των άστρων και της γεύσης!

Η Χριστίνα Δ. Θεοχάρη έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Εργάζεται ως υπεύθυνη εκδόσεων, καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας και μεταφράστρια από το 2000. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη μαγειρική και την αστρολογία.

info
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (www.minoas.gr)