Οι 3 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο διαχρονικό all day Centrale, στο Κέντρο της Αθήνας, είναι οι εξής:

Ιωαννα Τοσιαδου
Katerina Aliberti
Φαίη Παπανικολάου

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Εισερχόμενα” στο facebook) και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Η κράτηση ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο και μετά τις 21/1/2020.

Λίγα λόγια για το Centrale
Στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, με φόντο τη Μητρόπολη, η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με εξαιρετικό καφέ, organic επιλογές για πρωινό, ιδιαίτερα πιάτα για μεσημεριανό, επιδόρπια και aperitivo. Η μέρα “κλείνει” με ένα ποτήρι παγωμένο κρασί από τη μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες του εγχώριου και ξένου αμπελώνα ή ένα από τα signature cocktail. Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στο πανέμορφο Centrale, μοναδικό all day προορισμό στο κέντρο της πόλης, που ανανεώθηκε και αποτελεί την καλύτερη επιλογή μετά τα ψώνια, τη δουλειά ή απλά τη βόλτα στην πόλη. Πάμε για aperitivo και χειροποίητη πίτσα;

info
Centrale, Ευαγγελιστρίας 2, τηλ. 210 3226681.