Οι 6 νικητές του διαγωνισμού για τις γκουρμέ σοκολάτες Novello, που κερδίζουν βιολογικές μπάρες σοκολάτας Novello αλλά και την πιο νόστιμη σοκολάτα ρόφημα -σε απίστευτες γεύσεις- είναι οι εξής:

Angel Dimi
Χριστινα Δεσικου
Sofi Balafa
Δημητρης Βασιλειαδης
Ανθή Αναγνωστάκη
Georgios Konstantaras

Οι νικητές παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο contest@olivemagazine.gr ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Κάθε νικητής κερδίζει 1 αρωματική σοκολάτα ρόφημα Novello σε premium συσκευασία των 500 γραμμ. (σχετικά με τη γεύση οι νικητές μπορούν να μπουν στο site https://novello.gr και να διαλέξουν τη γεύση που προτιμούν) και 2 βιολογικές μπάρες σοκολάτας Νοvello των 4Ογραμμ. (μία προέλευσης Peru Origin και μία προέλευσης Domin. Republic Origin).

Λίγα λόγια για τα ροφήματα Novello
H Elmak Beverage είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή & εμπορία ροφημάτων σοκολάτας. Διαθέτει πρότυπη μονάδα παραγωγής πιστοποιημένη από το TUV AUSTRIA και ISO 22000. Τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποίηση glouten free και vegetarian. Οι σοκολάτες- ροφήματα της εταιρείας κυκλοφορούν στην αγορά με την ονομασία του brand τους Novello Chocolate Drink.

Oι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους, ενώ τα προϊόντα έχουν λάβει 10 βραβεία, 9 από τα OLYMP AWARDS 2017 και 2018 και 1 ακόμη από τα Coffee Business Awards 2019. Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η εταιρεία προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά και φέτος δημιουργεί δύο νέα ροφήματα με πραγματική σοκολάτα που λιώνει στο ποτήρι: Τhe Real Belgian & The Real Colombian Chocolate Drink, με εκλεπτυσμένη βελγική σοκολάτα και φυσική, ακατέργαστη 100% Κολομβιανή σοκολάτα. Πρόσφατα, η εταιρεία δημιούργησε μια νέα γραμμή παραγωγής με βιολογική σοκολάτα μπάρα και κουβερτούρα και εξελίσσεται πλέον σε σοκολατοποιία.

info
Elmak Beverage, Πανός 24, Βάρη Αττικής, τηλ. 210 8950340, 6932100005. Τα προϊόντα διατίθενται για χονδρική πώληση σε καταστήματα καφε εστίασης, boutique café, ξενοδοχεία και σε αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε λιανική πώληση μέσα από το e.shop της εταιρείας: https://novello.gr/