Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο εστιατόριο Mezzaluna, στο Κεφαλάρι, είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

1. Eleni Lazarou
2. Κώστας Μαγαλιός
3. Maria Bakopoulou

Το γεύμα θα περιλαμβάνει ορεκτικό, σαλάτα, πίτσα, κυρίως πιάτο και γλυκό. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνεται κρασί και ποτά στην προσφορά.

Dishes2

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Το βράδυ που θα πάτε φροντίστε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας.

Οι κρατήσεις ισχύουν από την Κυριακή 14/12/2014 έως και την Παρασκευή 16/01/2015. Εξαιρούνται τα Σάββατα, καθώς και οι εξής ημερομηνίες παραμονών & αργιών: 24, 25, 31 Δεκεμβρίου 2014 & 1, 6 Ιανουαρίου 2015.

MezzaLuna_Space_Photo4

Λίγα λόγια για τo εστιατόριο
Το γνωστό ιταλικό εστιατόριο, το οποίο μέχρι πριν από λίγους μήνες επισκεπτόμασταν στο Golden Hall, μετακόμισε πρόσφατα στο Κεφαλάρι, μια ανάσα από την πλατεία, στο κτίριο που στέγαζε το Haagen Dazs.

Με διακόσμηση σε κλασικά μοτίβα και γήινα χρώματα, άνετους καναπέδες, σεπαρέ και μεγάλες ροτόντες, ο νέος χώρος με τις μεγάλες τζαμαρίες προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας.
Φρέσκες αγνές πρώτες ύλες, χειροποίητα ζυμαρικά που παρασκευάζονται στο εργαστήριο του Mezzaluna και συνδυασμοί χωρίς πολυπλοκότητες, δημιουργούν ένα ιταλικό μενού για όλους, το οποίο επιμελείται ο Βαγγέλης Κατσέλης.

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

info
Φιλαδελφέως 2, Κεφαλάρι, Κηφισιά, τηλ. 210 6836828, www.mezzaluna.gr. Ώρες λειτουργίας: Δευτ. – Παρ., 18:00 – 01:00, Σάββ. -Κυρ., 11:00 – 01:00.