Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο λιβανέζικο εστιατόριο Κήπος της Εδέμ, στο Μαρούσι, είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

1. Zoi Pahounti
2. Παναγιώτης Φωτεινόπουλος
3. Zoe Dimitriou

sandwich falafel

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Το βράδυ που θα πάτε φροντίστε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας, διότι μπορεί να σας ζητηθεί. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται κρασί και ποτά στην προσφορά.

Οι κρατήσεις ισχύουν μετά την περίοδο των εορτών, από την Τετάρτη 7/1/2015 έως τέλη Φεβρουαρίου του 2015. Εξαιρούνται τα Σάββατα και οι αργίες.

kabab

Λίγα λόγια για τo εστιατόριο
Ο Κήπος της Εδέμ ξαναδημιουργήθηκε με την υπογραφή του Τάσου Καράμπελα. Σ’ έναν ανανεωμένο χώρο με αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί θα μυηθείτε στη λιβανέζικη κουζίνα και κουλτούρα. Δοκιμάστε υπέροχο χούμους και λιβανέζικη μελιτζανοσαλάτα μουτάμπαλ, αραβικές φλογέρες με παστουρμά, αράγιες, φαλάφελ, κίμπε, σις ταούκ, γιαουρτλού κεμπάπ και πίτες από τον ξυλόφουρνο.

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

info
Περικλέους 24 & Δραγούμη 6, Μαρούσι, τηλ. 210 6146808-7, www.okipostisedem.gr