Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο ατμοσφαιρικό rooftop restaurant-bar του Radisson Blu Park Hotel «St Astra», είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

1. Savvas Kontos
2. Chrysa Konstantopoulou
3. Gogo Nikolaou

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Το βράδυ που θα πάτε φροντίστε να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας, διότι μπορεί να σας ζητηθεί. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται κρασί και ποτά στην προσφορά.

Οι κρατήσεις ισχύουν από την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015 έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2015.

StAstra_Lounge Bar

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Στην κουζίνα του βραβευμένου trendy εστιατορίου είναι φέτος ο chef Γιάννης Λιόκας με θητεία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Ο σεφ χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής και δημιουργεί «αστεράτα» πιάτα από τη μεσογειακή και μοντέρνα διεθνή κουζίνα. Για τους λάτρεις του sushi, το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης συνεχίζει και φέτος με κλασικά αλλά και ιδιαίτερα sushi selections – πάντα σε λογικές τιμές – από τον Sushi Chef Eric De Leon. Η εμπειρία συμπληρώνεται με τα cocktails απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την ethnic-funky jazz μουσική που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge με θέα τη φωτισμένη πόλη.

Για περισσότερα πατήστε εδώ.

info
Radisson Blu Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210 8894500, www.rbathenspark.com