Οι 3 νικητές του διαγωνισμού, που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο ολοκαίνουριο μπιστρό Chapeau, στο Χαλάνδρι, είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook ή με mail):

1) Λίλιαν Ορφανίδου
2) Μαρία Μαστραντώνα
3) Σοφοκλής Μαναβίδης

1619174_1694375097442309_3077996225904992341_n

Για να κλείσετε τραπέζι
Επικοινωνήστε άμεσα με το εστιατόριο, πείτε το όνομά σας και τον μυστικό κωδικό, που σας απεστάλη και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Οι κρατήσεις ισχύουν μόνο γι’ αυτή την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κάνετε την κράτηση όσο το δυνατόν συντομότερα.

Σημειώστε ότι στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται ποτά ή κρασί.

Chapeau_120r

Λίγα λόγια για το μαγαζί
Στην καρδιά της πολυσύχναστης γειτονιάς του Χαλανδρίου το ατμοσφαιρικό Chapeau, ένα ζεστό και σικάτο μπιστρό, είναι από τους χώρους που σε κάνουν να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή. Φούξια φωτιστικά, που κρέμονται από το ταβάνι, πολύχρωμα καθίσματα και θελκτικές βιτρίνες με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές σε περιμένουν από το πρωί να τις απολαύσεις παρέα με ζεστό καφέ και κάθε λογής ροφήματα. Οι γευστικές επιλογές, νόστιμες, ντελικάτες και με γαλλικό αέρα, υπό την επιμέλεια της αγαπημένης συνεργάτιδας του Olive Ντίνας Νικολάου, σε κερδίζουν σε κάθε μπουκιά. Εδώ θα βρεις κάθε στιγμή της ημέρας ολόφρεσκες προτάσεις, όπως υπέροχες ταρτίνες και αλμυρές τάρτες, αφράτα κέικ, βερίνες (βαζάκια με γλυκά), δροσερές σαλάτες, αλλά και ωραιότατα πιάτα, όπως μοσχαρίσια εσκαλόπ με σάλτσα chapeau, ωραιότατο κοκοράκι στη γάστρα ή “Γαλλίδα” πάπια κονφί με κρεμμύδια και πατάτες που θα δοκιμάσεις συνοδεία επιλεγμένων οινικών προτάσεων.

info
Σωκράτους 4Α Χαλάνδρι, τηλ. 210 6845300.