Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν το έξυπνο θερμόμετρο GrillEye Pro Plus! Καλή Τσικνοπέμπτη!

Venetia Bouda
Eva Gerasi
Nadia Mouriki
Ilias Stamatopoulos

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο contest@olivemagazine.gr ώστε να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το δώρο τους. Διευκρινίζεται ότι όσοι μένουν στην Αθήνα μπορούν να περάσουν από τα γραφεία του Olive (Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Αγράφων 5, Μαρούσι, τηλ. 2106880700) για να παραλάβουν το δώρο τους. Για την παραλαβή θα πρέπει εκτός από το όνομά τους να δώσουν στη ρεσεψιόν και έναν κωδικό που θα τους σταλεί.

Λίγα λόγια για το θερμόμετρο GrillEye
Το GrillEye Pro Plus είναι ένα επαγγελματικό θερμόμετρο μπάρμπεκιου, το οποίο ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα για το τέλειο ψήσιμο και κάπνισμα των ψητών σας! Η νέα και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πατέντα ασύρματης συνδεσιμότητας, μεταβαίνει αυτόματα μεταξύ Bluetooth και WiFi, παρέχοντας βέλτιστη διαχείριση ισχύος και απεριόριστη εμβέλεια σε όλα τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi στο σπίτι σας.
Είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη οθόνη 2,7 ιντσών, η οποία είναι ευανάγνωστη σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ειδικά στο άμεσο ηλιακό φως. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία Li-Ion (Ιόντων – Λιθίου) με 2500 mAH, η οποία αντιστοιχεί σε διάρκεια ζωής, έως 48 ώρες. Το GrillEye Pro Plus φορτίζεται μέσω καλωδίου φόρτισης (μίνι USB). Το περίβλημα περιστρέφεται και μπορεί να συνδεθεί στη ψησταριά με τη βάση του μαγνήτη.
Ο αριθμός των αισθητήρων που μπορούν να συνδεθούν στο GrillEye Pro Plus είναι 8 (ακίδες), ενώ στην κάθε συσκευασία δώρου περιλαμβάνονται 2.

info
G&C, Σωκράτους 1, Αγιος Στέφανος, Αττική, τηλ. 2108004995, https://grilleye.com