Οι 12 τυχεροί του Κτήματος Semeli είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Ρένα Καλογεράκη
Αγγελική Μπακογιάννη Χαραλαμπος
Xristos Papadopoulos
Ευθαλια Ευαγγελου
Alexandra Giangkoula
Giorgos Marmarinos
Claire Gianneli
Menia Kalogeraki
Kostas Kaunis
Ποπη Καμπερη
Grigorios Kappas
Maria Kelentzi

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο olivemagazinegr@gmail.com ή να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb, ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους. Όσο πιο άμεσα έχουμε τα στοιχεία τους τόσο πιο άμεσα θα έχουν και το δώρο τους.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν από 2 φιάλες κρασί Semeli, μία Semeli Ορεινός Ήλιος Λευκός και μία Semeli Ορεινός Ήλιος ερυθρός. Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά των δύο κρασιών και προτάσεις σερβιρίσματος.

Semeli Ορεινός Ήλιος Λευκός
Οίνος Λευκός Ξηρός
Μοσχοφίλερο από τη Μαντινεία και Sauvignon Blanc

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος

Ένας θαυμάσιος συνδυασμός δύο εξαιρετικά αρωματικών ποικιλιών του πελοποννησιακού αμπελώνα: του φινετσάτου Μοσχοφίλερου, µε τα έντονα αρώµατα τριαντάφυλλου και λεµονανθών, και του δημοφιλούς Sauvignon Blanc, µε τα εσπεριδοειδή και τα εξωτικά φρούτα σε πρώτο πλάνο.

Απαλό και χαρούμενο χρυσοπράσινο χρώμα με γκρίζες ανταύγειες. Έντονο και ώριμο στη μύτη με τα χαρακτηριστικά αρώματα του λεμονιού, του πεπονιού και του τριαντάφυλλου. Ξηρό στον ουρανίσκο, καλά ισορροπημένο με ζωηρή οξύτητα, ικανοποιητικό σώμα και έντονη μεταλλικότητα.

Συνοδεύει οστρακοειδή, ψάρια, ζυμαρικά με θαλασσινά, sushi και sashimi, πουλερικά και άσπρα κρέατα.

Σερβίρεται στους 8-10°C.

Semeli Ορεινός Ήλιος Ερυθρός
Οίνος Ερυθρός Ξηρός
Αγιωργίτικο από τη Νεμέα και Syrah
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος

Εξαιρετικός συνδυασμός δύο κορυφαίων ποικιλιών του πελοποννησιακού αμπελώνα: του δημοφιλούς και ιδιαίτερα δυναμικού Αγιωργίτικου, με αρώματα δαμάσκηνου και κερασιού, και του διεθνώς αναγνωρισμένου Syrah, με τον έντονο χαρακτήρα των μπαχαρικών και του βατόμουρου.

Λαμπερό, νεανικό, βαθύ κόκκινο ρουμπινί χρώμα. Μύτη έντονη με ώριμα φρούτα, δαμάσκηνα, κεράσια και σοκολάτα και μερικές πικάντικες νότες. Πλούσιο στόμα, με ικανοποιητικό σώμα, μέτριες αλλά βελούδινες τανίνες, ισορροπημένη οξύτητα και ζωηρά αρώματα κόκκινων φρούτων.

Συνοδεύει πιάτα μεσογειακής κουζίνας, κόκκινα κρέατα, ψητά, ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα και ποικιλίες τυριών.

Σερβίρεται στους 14-15°C.

Λίγα λόγια για το Κτήμα Semeli
Με ιστορία να ξεκινάει 40 χρόνια πριν, το πρόσφατα ανακαινισμένο Κτήμα Semeli, που βρίσκεται μέσα στον πιο ποιοτικό αμπελώνα της Νεμέας, το Κούτσι, αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό, αλλά και σημείο αναφοράς στο χώρο του κρασιού στην Ελλάδα, τόσο για τις προηγμένες εγκαταστάσεις του, τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, όσο και για την παραγωγή ποιοτικών οίνων.

info
Κτήμα SEMELI, Koύτσι Νεμέας, Νομός Κορινθίας, www.semeliestate.gr