Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο εστιατόριο Κουκουνάρι στον Χολαργό είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

1. Γελένη Π.
2. Despoina Karadimou
3. Geo Paspatis

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί στο mail σας (παρακαλούμε στείλτε μας mail στο contest@olivemagazine.gr με τα στοιχεία σας, πλήρες όνομα στα ελληνικά και τηλέφωνο κι εμείς θα σας στείλουμε τον κωδικό που χρειάζεστε).

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 30 Ιανουαρίου 2017, κατόπιν συνεννόησης (εξαιρούνται οι γιορτές και δεν περιλαμβάνονται στην προσφορά ποτά και κρασί).

kukunari1

kokoras krasatosedited

Λίγα λόγια για το μαγαζί
Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του Χολαργού, επί της Λεωφόρου Μεσογείων, λίγο πιο πάνω από το Πεντάγωνο. Το Κουκουνάρι είναι ένα μοντέρνο και φωτεινό εστιατόριο με μεγάλες τζαμαρίες, που σου δημιουργεί αμέσως την αίσθηση του οικείου. Στον όμορφο και φιλικό του χώρο θα απολαύσετε ελληνικά πιάτα μέσα από μια μοντέρνα γαστρονομική “ματιά”. Σαν να λέμε κότσι χοιρινό σιγομαγειρεμένο για 8 ώρες στη γάστρα, κοντοσουβλι χοιρινό και κοτόπουλο κρεμαστό, μεγάλη ποικιλία ορεκτικων, στριφτάρια με κόκκορα κρασάτο, μπαχάρι, σέλερι και ξηρό ανθότυρο, δροσερή σαλάτα λάχανο καρότο με καλαμπόκι, μετσοβόνε, σύκα και βινεγκρέτ ροδιού και χοιρινή πανσέτα καραμελωμένη με σόγια, τζίντζερ και πουρέ σελινόριζας. Τα γλυκά είναι όλα χειροποίητα και το ένα καλύτερο από το άλλο! Το δικό μας αγαπημένο είναι η μους σοκολάτας με γέμιση κρεμ μπρουλέ!

info
Λεωφόρος Μεσογείων 262 Χολαργός, Αθήνα, τηλ. 210 6540400, http://koukounari-restaurant.gr/