Οι 3 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο all day restaurant Εγκώμιον Plus είναι οι εξής:

Vangelis Manousis
Μαρία Μήτση
Chalkia Despoina

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Εισερχόμενα” στο facebook) και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr.

Σημειώνεται ότι το τραπέζι περιλαμβάνει πλήρες μενού (ορεκτικό, κυρίως, γλυκό και ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα) από πιάτα του καταλόγου. Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 16 Αυγούστου και για ένα δίμηνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο.

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Το Εγκώμιον Plus είναι αδελφάκι του Eγκώμιον, που βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας 17 του Κορυδαλλού και που από το 1998 είναι ταυτισμένο με τη γεύση της κρέπας, της βάφλας και του comfort food γενικότερα. Αν και έχει μόνο ενάμιση χρόνο, που άνοιξε, το Εγκώμιον Plus κατάφερε ήδη να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από το κοινό όχι μόνο του Κορυδαλλού, αλλά και όλης της Αθήνας και του Πειραιά. Με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισμένου σεφ Γιάννη Στανίτσα, το Εγκώμιον Plus φημίζεται για την πίτσα, τα burgers και τις μακαρονάδες του, αλλά και για τα αξεπέραστα βαφλάκια του που θα τα γευτείτε σε αμέτρητους συνδυασμούς. Είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι μετά τα μεσάνυχτα γι αυτό και προσφέρεται για όλες τις ώρες, ενώ η καλοκαιρινή θέση του πάνω στην πλατεία και δίπλα ακριβώς από μια υπέροχη παιδική χαρά το καθιστούν ιδανικό προορισμό και για οικογένειες.

info
Σουρή 62, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, Κορυδαλλός, τηλ. 210 4973463. Ανοιχτά καθημερινά: 08:00-01:00, Κυριακή 09.00-01.00. Λειτουργεί και delivery.