Οι 3 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο εστιατόριο Caravin στο Θησείο είναι οι εξής:

Aggeliki Moudraki
Spyridoula Partsinevelou
ορεστης τζιμπιμπαλις

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Εισερχόμενα” στο facebook) και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Η κράτηση ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο και μετά τις 30/1/2020.

Λίγα λόγια για το Caravin
Η ονομασία του Caravin αποτελεί μια σύνθεση δυο λέξεων του Caravan (καραβάνι) και vin (στα γαλλικά σημαίνει κρασί), όποτε εδώ συνυπάρχουν τα οινικά ταξίδια, οι δύο μεγάλες αγάπες της Άννας Χρισκιώτη, ιδιοκτήτριας και sommelier. Vintage διακόσμηση, παλιές ταξιδιωτικές βαλίτσες, μεγάλες τζαμαρίες κάνουν τον εσωτερικό χώρο σαν υπαίθριο με κρεμαστές γλάστρες, πολύχρωμα μαξιλάρια και πολυεθνική μουσική. Λίστα ελληνική και διεθνής καλά τιμολογημένη και προσεγμένο φαγητό. Ιδανικό για after work, after shopping, βραδινή έξοδο αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Στο Caravin καμία μέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Από ταξίδια -αφιερώματα σε διαφορετικές χώρες και κουλτούρες, μέχρι live και Cheese ή Chocolate Fondue Nights όλα συμμετέχουν και ενισχύουν τη φιλοσοφία του που μετουσιώνεται στο motto «Sharing is caring».

info
Ακάμαντος 11, Θησείο, τηλ. 211 4003962. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από τις 17:00 εκτός Τετάρτης. Κυριακή από τις 12:30. Τα special events ανακοινώνονται σταθερά στη σελίδα του Caravin στο facebook. Τις περισσότερες Παρασκευές live με εξαιρετικούς καλλιτέχνες.