Οι 3 τυχεροί που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μας και κέρδισαν τα μοναδικά νηστίσιμα προϊόντα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ είναι (τα ονόματα είναι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Dimitra Demertzi
Ειρηνη Στεργιου
Hlias Tsakos

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο olivemagazinegr@gmail.com ή να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Κάθε νικητής κερδίζει από ένα κουτί με τα εξής προϊόντα:
* ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ 280ΓΡ – 3 τεμάχια
* ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ 280ΓΡ – 3 τεμάχια
* ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΡΕΒΙΘΑΔΑ 280ΓΡ – 3 τεμάχια
* ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΙΜΑΜ 280ΓΡ – 3 τεμάχια
* ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΡΑΓΟΥ 530ΓΡ – 3 τεμάχια

Λίγα λόγια για τα νηστίσιμα φαγητά της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Νόστιμα, χορταστικά και κατάλληλα για vegans, τα έτοιμα γεύματα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ σας λύνουν τα χέρια τη φετινή Σαρακοστή. Επιλέξτε μία ή και περισσότερες συνταγές από την ολοκληρωμένη σειρά έτοιμων γευμάτων ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και ζουμερά Ντολμαδάκια γιαλαντζί ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και απολαύστε εύκολα και γρήγορα ένα πλήρες γεύμα χωρίς συντηρητικά. Αν πάλι έχετε όρεξη για φασόλια, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχει ετοιμάσει για εσάς δύο συνταγές, Φασόλια Γίγαντες και Φασόλια Γιαχνί, τα οποία είναι έτοιμα για σερβίρισμα. Τα Φασολάκια Λαδερά και ο Αρακάς Λαδερός είναι δύο ακόμα συνταγές που μπορείτε να απολαύσετε την περίοδο της νηστείας!

Εκτός από τις παραπάνω παραδοσιακές γεύσεις, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μαγειρεύει για εσάς και κάποιες ιδιαίτερες συνταγές που θα σας ενθουσιάσουν! Πρόκειται για τις Μελιτζάνες Ιμαμ και τις Μελιτζάνες Ραγού για όλους εσάς που αγαπάτε τις συνταγές με μελιτζάνες! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την πιο νόστιμη Ρεβιθάδα. Η συγκεκριμένη οικογενειακή συνταγή θα σας ξετρελάνει. Η πλούσια γεύση της Ρεβιθάδας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ οφείλεται στην λαχταριστή της σάλτσα που παντρεύει αρμονικά τα λαχανικά, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά της συνταγής, σαν να την έχετε φτιάξει με πολλή φροντίδα μόνοι σας στην κουζίνας σας

Δες ΕΔΩ περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρίας Ομοσπονδία.