Το olivemagazine.gr χαρίζει κάθε εβδομάδα 3 βιβλία μαγειρικής σε 3 τυχερούς που συμμετέχουν με την ψήφο τους στον μεγάλο διαγωνισμό μαγειρικής “Cook…Eat…Love…Share & Win”“Cook…Eat…Love…Share & Win”. Αυτή την εβδομάδα σε συνεργασία με τους διοργανωτές του πιο πετυχημένου τριάθλου στην Ελλάδα χαρίζουμε το βιβλίο “Μαγειρεύοντας για το Spetsathlon”.

Οι 3 τυχεροί αυτής της εβδομάδας είναι οι:

Φλωρεντία Παπαδάκη

Ιωάννης Σιώκος

Βασιλική Ρομπόλα

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το Spetsathlon (που διεξάγεται στις Σπέτσες κάθε Μάϊο), είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και επιτυχημένος αγώνας τριάθλου στην Ελλάδα, με πληθώρα συμμετοχών και από το εξωτερικό. Το Spetsathlon Cook Book περιλαμβάνει 30 συνταγές χωρισμένες σε 5 κεφάλαια -το πρωινό, τις σαλάτες, τα ζυμαρικά, τις πίτες και την ειδική ενότητα των Σπετσιώτικων συνταγών-, όπου δίνεται έμφαση στη φρεσκάδα των πρώτων υλών αλλά και στις εύκολες και υγιεινές εμπνεύσεις με έντονο το Σπετσιώτικο… χρώμα.

Μεταξύ άλλων, στις σελίδες του βρίσκουμε συνταγές για θρεπτικές μπάρες δημητριακών, ιδανικές για να δώσουν ενέργεια πριν την προπόνηση, αλλά και νόστιμες και γρήγορες πίτες, οι οποίες αποτελούν το αγαπημένο σνακ των συμμετεχόντων του κολυμβητικού αγώνα, κάτι που φαίνεται και μέσα από τον απόλυτα επιτυχημένο και ιδιαίτερα αγαπητό θεσμό των Σπετσιώτικων κερασμάτων. Επιπλέον, στην ενότητα healthy snacks, υπάρχουν και δύο συνταγές-έμπνευση από το Στέλιο Παρλιάρο, ειδικά διαμορφωμένες για αυτή την επετειακή έκδοση.

KAP4672

Την επιμέλεια και εκτέλεση των συνταγών του βιβλίου έχει αναλάβει η ψυχή του Spetsathlon, αλλά και του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Σπετσών, στον οποίο και θα παραχωρηθεί το σύνολο των κερδών του νέου βιβλίου.

info
Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία των Σπετσών αλλά και στα κεντρικά βιβλιοπωλεία όλης της χώρας (περισσότερα: www.spetsathlon.com)