Το Olivemagazine.gr και η “Πυλιακή Γη” χαρίζουν σε 5 τυχερούς από 2 χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα (Ελιά Καλαμών με αμύγδαλο σε σιρόπι Cabernet & μέλι & Κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου), που θα παραλάβουν από τα γραφεία του Olivemagazine.gr (Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700), καθημερινές από τη Δευτέρα 14/9 και ώρες 10.00-20.00. Για να παραλάβετε το δώρο σας θα σας ζητηθεί και ένας κωδικός, ο οποίος θα σας αποσταλεί στο mail σας ή στη σελίδα σας στο facebook (ελέγξτε στο facebook και τον φάκελο “Αλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”).

Τα ονόματα των τυχερών είναι τα εξής (έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook ή στο mail μας):

Dafni Papazoglou
Γιασεμί Μώρου
Kostas Zarnavelis
Μαρία Κουτσουκέρα
Μαρία Λόντου

pyliakh-gh2

Λίγα λόγια για τα προϊόντα “Πυλιακή Γη”
Η Πυλιακή Γη ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2009 στην παραλία της Γιάλοβας, στην Πύλο Μεσσηνίας. Με έμπνευση τις παραδοσιακές συνταγές της περιοχής και πρώτη ύλη ό,τι παράγει – κυρίως – η Μεσσηνιακή γη, δημιουργεί προϊόντα που τιμούν την παράδοση αλλά και οδηγούν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Η ελιά Καλαμών γέμισε με αμύγδαλο, ενώθηκε με κρασί και μέλι και δημιούργησε μια νέα γευστική εμπειρία και απόλαυση. Ξέφυγε από τα πλαίσια του γλυκού κουταλιού και συνοδεύει πλέον πράσινες σαλάτες, λευκά τυριά, τηγανιτά κρέατα και ότι άλλο μπορεί να εμπνευστεί κανείς.
Την ελιά ακολούθησε το αποξηραμένο σύκο που ταίριαξε με κονιάκ και μέλι, το πεπόνι που αγαπήθηκε με την μαστίχα, το καρπούζι με το σαφράν, τα τοματίνια με το μέλι και το κρασί, το λεμόνι με το αγουρέλαιο, το κεράσι με την αρμπαρόριζα…
Αυτό είναι το σκεπτικό της Πυλιακής Γης και της δημιουργού της Γιάννας Μπαλαφούτη: Παραδοσιακά αγνά υλικά, νέες γευστικές εμπειρίες.
Κάθε βαζάκι και σακουλάκι, είτε πρόκειται για εδέσματα, είτε για μαρμελάδες, είτε για αρτύματα ή αρτοπαρασκεύασμα, περιέχει γεύσεις και αρώματα από τη φύση, δεν έχει χημικά συντηρητικά, πρόσθετα, γλυκόζη και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να κάνει την παραγωγή εύκολη αλλά και τη γεύση ουδέτερη και αδιάφορη.

pyliakh-ghpyliaki-gh1

Ανάμεσα στα προϊόντα της Γιάννας Μπαλαφούτη θα βρείτε:
* Τοματίνια και μυρτιά σε σιρόπι Chardonnay & μέλι
* Ελιά Καλαμών με αμύγδαλο σε σιρόπι Cabernet & μέλι
* Μαρμελάδα καρπούζι με σαφράν
* Γλυκό κουταλιού καλαμπόκι σε σιρόπι μπύρας
* Ζελέ πετιμέζι με ροδόνερο και ιβίσκο
* Κορινθιακή σταφίδα σε σιρόπι ούζου* Αποξηραμένα σύκα σε σιρόπι brandy
* Μαρμελάδα λεμόνι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
* Ελιά Καλαμών & Σοκολάτα υγείας
* Ζελέ φραγκόσυκο με κόκκους ελληνικού καφέ

info
Τα προϊόντα της Γιάννας Μπαλαφούτη “Πυλιακή Γη” θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εργαστήρι της, στο Μαρούσι, Αγίου Κωνσταντίνου 40 (εμπορικό κέντρο Αίθριο), τηλ. 6971 855046. Περισσότερα στο: www.pyliakigi.gr